Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’u Zengin On İş İnsanı İle Yönetmeyeceğiz”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Afyonkarahisar’ın on zengin iş insanından ibaret bir şehir olmadığının altını çizdi. Yağcı, “Afyonkarahisar on kişiden büyüktür. Vatandaşımız artık bunu görmek istiyor. Belediye’nin sadece on tane zengine rant sağlamasını ve şehirde eşit hizmet anlayışının olmayışına, sadece imar rant üçgeninde bu işi sürdürmesine karşı büyük bir tepki var. Biz seçilirsek Afyon’u zengin on iş insanı ile yönetmeyeceğiz” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Kocatepe TV’nin canlı yayın konuğu oldu. Kocatepe Gazetesi İşleri Müdürü Burak Aydın’ın sorunları yanıtlayan Yağcı, göreve seçilmesi halinde Afyonkarahisar’ı gerçek anlamda Ege’nin parlayan yıldızı yapacağını söyledi.

“VATANDAŞ NEREYE OY ATMAYACAĞININ KARARINI VERMİŞ”

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Adayı Yağcı, “Afyonkarahisar’da, 31 Mart seçimlerinde son düzlüğe giderken yaklaşık 60 gündür sahadayız. Her gün vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Sıkmadığımız el, dokunmadığımız gönül kalmasın istiyoruz. Güzel, olumlu geri dönüşler alıyoruz bu da bizi sevindiriyor. MHP’de olduğumuz dönemde dahil yaklaşık 8 seçim dönemi geçirdik. Bu süreçte şehrimizin gelişimine ket vurulduğunu halkımızla birlikte net şekilde gördük. Seçim çalışmalarımızda sahada emeklisinden tutun da her kesim ve meslek grubundan insanımıza, her yaştan insanımıza dokunuyoruz. Sahada ki seçmenimizin durumunu şöyle özetliyorum; Vatandaşımız bu dönem nereye oy atmayacağının kararını vermiş. Bu dönem yine seçmenimiz de çok ince eleyip sık dokuma hali de mevcut. Biz bunu çok olumlu karşılıyoruz.” dedi.

“Afyon’u Zengin On İş İnsanı İle Yönetmeyeceğiz”

“AFYONKARAHİSAR ON KİŞİDEN BÜYÜKTÜR”

Manipülasyolara aldırmadan vatandaşlarla temaslarını sürdürdüğünü belirten Başkan Adayı Yağcı, “Biz İYİ Parti olarak Afyonkarahisar’da özlenen, beklenen ‘İYİ’ bir belediyecilik anlayışını ortaya koymak istiyoruz. Afyonkarahisar’da uzun yıllardır sosyal belediyecilik anlamında halka dokunan bir belediyeciliğin olmadığını net bir şekilde görmüş bulunuyoruz. Ben bunu şöyle ifade etmek istiyorum; Afyonkarahisar on kişiden büyüktür. Vatandaşımız artık bunu görmek istiyor. Afyonkarahisar Belediyesi’nin sadece on tane zengine rant sağlamasını ve Afyonkarahisar’da eşit hizmet anlayışının olmayışına, sadece imar rant üçgeninde bu işi sürdürmesine karşı büyük bir tepki var. Bu tepkinin sonucunda da bizler vatandaşa dokunan, vatandaşımızla iç içe olan bir belediyecilik anlayışını anlattığımızda gerçekten vatandaşımızdan büyük bir teveccüh görüyoruz. Biz 31 Mart seçiminde göreve seçilirsek yerel yönetim olarak Afyon’u zengin on iş insanı ile yönetmeyeceğiz.” diye konuştu.

“AFYON’U GERÇEK ANLAMDA EGE’NİN PARLAYAN YILDIZI YAPACAĞIZ”

İYİ Parti olarak Afyonkarahisar’a dokunacak gerçekçi projeler ürettiklerinin altını çizen Başkan Adayı Yağcı, “Bizim projelerimizin tamamı vatandaşımıza birebir dokunan projelerdir. Bu çok önemlidir. Afyonarahisar’da yaşayan vatandaşlarımız projeler karşısında mutlaka kendisiyle ilgili bir geri dönüş almak istiyor. Bu açıdan baktığımız zaman da biz sosyal belediyeciliği ön plana çıkaran ve halkımızın her kesimine hitap eden projeler ortaya koymaya çalışıyoruz. Bunun yanında da Afyonkarahisar’ı yeniden canlandıracak ve iktidarın ifade ettiği gibi değil de gerçek anlamda ‘Ege’nin Parlayan Yıldızı’ yapacak projeleri ortaya koymaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti