Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un caz festivali 17 yaşında

17. Afyonkarahisar Caz Festivali
Afyon’un caz festivali 17 yaşında

17. Afyonkarahisar Caz Festivali NG Afyon Gürel Otel’de Şef Kemal Günüç yönetiminde Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde Solist Mirka&Lucie ve aslen Afyonkarahisarlı olan Konuk Sanatçı Cem Erkılınçoğlu’nun verdiği açılış konseri ile başladı.
ERKILINÇOĞLU’NA ŞÜKRAN PLAKETİ
 17. Afyonkarahisar Caz Festivali Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem, festivalin 17’nci yılında özellikle Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ve NG Şirketlerinin Kurucusu Nafi Güral’a verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Başkadem, bu yıl ki Caz Festivalinin en önemli özelliğini Afyon’un yetiştirdiği Trompet Sanatçısı, Türk Caz tarihinde birçok orkestra da müzik yapan, Tanju Okan, Metin Ersoy’a kadar birçok orkestra da trompet çalan ve Afyonlu olmakla gurur duyan Cem Erkılınçoğlu’nun konuk sanatçı olması olarak açıkladı. Erkılınçoğlu’nun müzik hayatını Almanya’da sürdürüp sonra Türkiye’ye döndüğünü belirten Başkadem; “Cem Erkılınçoğlu halen Marmaris’te yaşıyor. Kendisine Afyon adına şükran ve minnet plaketi sunduk” dedi.
MÜDÜR VEKİLİ
TANIR’A TAM NOT
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın, bu festivali çok önemseyerek maddi destekte bulunmasının da önemli olduğuna değinen Başkadem şöyle konuştu: “17’nci Caz Festivalinin üçüncü önemli özelliği ise Güzel Sanatlar Genel Müdürü Salim Tokaç’ın festivali önemseyip ayrıca bir konser vermek istemesidir. Her şeyden öte Kültür Turizm İl Müdürü Mehmet Tanır’ın yeni göreve başlamasına rağmen bu festivalin yaşaması için verdiği özel desteğe teşekkür ediyorum. Kendisi canla başla çalıştı. Geçmiş yıllarda ki özellikle son iki yılda Kültür Turizm Müdürlüğünün ilgisizliği bu sene Mehmet Tanır ile son buldu kendisine özellikle çok teşekkür ediyorum” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti