Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’un gözü kulağı olacağız” – Kocatepe Gazetesi

Parti Binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya;
“Afyon’un gözü kulağı olacağız”

Parti Binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya; İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Milletvekili Adayları Mehmet Taytak, Turan Civelek, Muharrem Günay, Ersan Özgür, İsmail Karnıbüyük, eski İl başkanlarından Aziz Aslan, Raşit Demirel, belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Mehmet Kocacan, programa katılan tüm katılımcıların mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı.
 “OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Milletvekili adayları adına Mehmet Taytak konuştu. Seçim süreci boyunca tüm ilçeleri ziyaret etiklerini ifade eden Taytak “Tüm adaylar adına söyleyebilirim ki; şu ana kadar girmediğimiz ilçe yoktur.  Tüm ilçelerimizde esnaf ziyaretleri yaptık.  Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Her kapıyı açtık, her yüreğe girdik. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin her yerinde özellikle de Afyonkarahisar’da faaliyetlerine en erken başlayan partidir. Keşke daha fazla imkânımız olsa daha geniş faaliyetler yapabilsek. Önümüzde çok kısa bir zaman kaldı. 24 Haziran’a kadar hep birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“HER ZAMAN 3 HİLALLİ BAYRAĞIN ALTINDA KALACAĞIZ”

 

Eski İl Başkanları adına bir konuşma yapan Aziz Aslan’da partililerin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Konuşmasında önemli mesajlar veren Aslan, “Kişiler davalarda gelip geçicidir. Milletvekili adayımız kim olursa olsun parti teşkilatları olarak bizler onların arkasında durmak zorundayız. Bazı zamanlarda partinin adaylarına sahip çıkılmadığı dönemler oldu. O zamanlar parti zarar gördü. Şimdi ben görüyorum ki; bu dönem adaylarımızın arkasında hepimiz dimdik duruyoruz. Biz siyaseti koltuk için yapmıyoruz. Biz siyaseti çocuklarımız için bu aziz milletin gelecek nesilleri için yapıyoruz dedik. Bizim bu düşüncemizi yanlış anladılar. Ve hızlı gideceğini düşündükleri arabaya biniverdiler. Biz yine dava arkadaşlarımızla birlikte buradayız. Dün vardık bugün buradayız yarı da Allah’ın izniyle 3 hilalli bayrağın altında olacağız.” şeklinde konuştu.