Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un güncel hafızası oluşturuluyor – Kocatepe Gazetesi

Numarataj birim tarafından daha
Afyon'un güncel hafızası oluşturuluyor

Numarataj birim tarafından daha önce kurulan ve Afyonkara-hisar Belediyesi’nin resmi internet sitesinden yayınlanan Kent Rehberi’nde yeni yapılan ve yıkılan binalar anında güncellenip sisteme işleniyor.
Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde kurulduğu günden bu yana başarıya imza atan Numarataj Birimi, kent bilgi sistemiyle ilgili çalışmalarına devam ediyor. Mekansal Adres Kayıt Sistemi’nde tüm Türkiye’ye öncü olan Numarataj Birimi, yeni yapılaşmaları da sürekli takip ederek sistemi güncel tutuyor.
Yeni yapılan ve yıkılan binalar, Numarataj Birimi ekipleri tarafından fotoğraflanıp Afyonkarahisar Belediyesi’nin resmi internet sitesinden yayınlanan Kent Rehberi’ne eşleniyor. Ayrıca, kent bilgi sisteminin önemli bir parçası olan; okul, camii, kültür merkezi, hastaneler, eczaneler ve kamu binaları ‘önemli yerler’ adı altında halkın daha kolay ulaşabileceği şekilde güncelleniyor.
Tüm cadde, bulvar, sokak ve meydanların isim ve numaralarını yönetmeliğe uygun hale getiren Numarataj Birimi, faaliyetlerini facebook hesabından da paylaşıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)