Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’un hayırseverleri ve yardım dernekleri gururlandırıyor”

“Afyon’un hayırseverleri ve yardım dernekleri gururlandırıyor”

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, vatandaşların bire bir ilettikleri tüm sorunları çözülmesi için bizzat takip ettiğini söyledi. Vali Çiçek, “Bir tek vatandaşımızın sorununu geçmiyoruz. Afyonkarahisar’ın hayırseverleri ve yardım dernekleri gurur kaynağıdır” dedi

 

Her ay düzenli olarak yapılan 2021 yılının ilk Ocak ayı Halk Toplantısı Vali Gökmen Çiçek’in Başkanlığında dün öğleden sonra Valilik B Blok toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantının basına açık bölümünde bazı öğrenci velilerinin uzaktan eğitim materyali tablet ihtiyaçları ile iş, yardım talepleri koronavirüs pandemi şartlarına riayet edilerek değerlendirildi. Vali Gökmen Çiçek ile birebir görüşen vatandaşlar taleplerini dile getirdi.
“SÖYLENENLERİN
LAFTA KALMAMASINI
TEK TEK TAKİP EDİYORUM”
Vali Gökmen Çiçek, vatandaş tarafından kendilerine yardımcı olabilecekleri sorunları ilettiklerinde pek çok noktada sorunların çözülebildiğine dikkat çekti. Bazı durumlarda olan eksiklikleri görerek gerekli özeleştiriyi yaptıklarını söyleyen Vali Çiçek, “Eğer vatandaş bize çözülebilecek konularda ulaşmakta zorluk çekmişse bu noktada gerekli özeleştiriyi yapıyoruz. Özellikle Halk Toplantılarının İçişleri Bakanlığı ve hükümetimiz tarafından düzenli yapılması talimatı bu nedenledir. Biz hizmetinde olduğumuz halkın karşısına kurum amirleriyle birlikte oturarak sorunlarını çözmek için irade göstermeye çalışıyoruz. Burada çözüme kavuşturduğumuz konular özellikle verdiğimiz ekonomik destekler devletimizin, hükümetimizin destekleriyle gerçekleştirilmektedir. Sorunların çözümü için gösterdiğimiz çabalar bize verilen yetki ve sorumlulukla ilgilidir. Biz var gücümüzle tüm kurum amirlerimizle birlikte vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Bugüne dek yaptığım halk toplantılarında genellikle iletilen sorunların çözümünü takip ediyoruz. Söylenilenlerin lafta kalmamasını tek tek takip ediyorum.” dedi.
“BİR TEK VATANDAŞIN
SORUNUNU GEÇMİYORUZ”
Aralık ayı Halk Toplantısı’nda kendilerine iletilen sorunların çözüm oranına baktığında yüzde 87 oranla çözüm elde edildiğini söyleyen Vali Çiçek, “Çözülemeyen yüzde 13’lük oran bizim elimizde olmayan nedenlerdir. Bundan sonra ki duruma da inşallah bakacağız. Biz vatandaşı ilgili amir ya da kuruma sadece yönlendirmekle kalmıyoruz. Arkadaşlarımız gece gündüz bununla ilgili çalışıyorlar. Bir tek vatandaşımızın sorununu geçmiyoruz. Çalışma bizzat sorunun çözüme kavuşturulmasına kadar devam ettiriliyor. Fakat bazen elde olmayan sebeplerden dolayı çözemediğimiz sorunlar oluyorsa da onları niçin çözemediğimizi kendilerine anlatıyoruz. Ama bugüne kadar gördüğüm eğer vatandaşımız Halk Toplantımıza gelip ‘ihtiyacım var’ dediğinde gerçekten ihtiyacı olduğunu, gerçek anlamda çözüm arayışı nedeniyle buraya geldiğini fark ettik. Devletimiz sağ olsun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının ciddi imkânları var.” diye konuştu.
Vali Gökmen Çiçek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları Dr. Mehmet Boztepe, Mehmet Keklik, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.