Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un Kalbinde 3 Aydır Elektrik Yok

Saraçlar Çarşısının bir bölümünde yaklaşık 3 aydır sürdüğü bildirilen elektrik kesintilerinin rutinleştiği öğrenildi. Enes Kuyumculuktan Mehmet Gümüş, “Artık rutine binen elektrik kesintileri yıldırdı. Yetkili ve ilgililerden acilen soruna çözüm bekliyoruz.” dedi.

Saraçlar Çarşısının bir bölümünde

Enes Kuyumculuktan Mehmet Gümüş, yaklaşık üç ay boyunca uzun süren elektrik kesintilerinin günlük hayat akışını olumsuz etkilediğini belirtti.

“YETKİLİLERE ŞİKAYET ETTİK AMA”

Yetkililere konuyu bildirip çözüm talep ettiklerini belirten Gümüş, “Yetkili mercilere şikâyet ettik, konuyu bildirip acil çözüm talep ettik. Malum kış mevsimindeyiz ısınma klima ile yani elektrikle sağlanıyor. Aynı zamanda güvenlik kameraları elektrik olmadığı için çalışmıyor. Olası bir güvenlik probleminden de endişe duyuyoruz. İşin tuhaf olanı Saraçlar Çarşısının bir bölümünde elektrik enerjisi var, bir bölümünde yok. Artık rutine binen elektrik kesintileri yıldırdı. Yetkili ve ilgililerden acilen soruna çözüm bekliyoruz.” dedi.

Afyon’un Kalbinde 3 Aydır Elektrik Yok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“ACİL ÇÖZÜM BEKLİYORUZ”

Tokaç Kuyumculuktan Sabri Tokaç’da haftada birkaç kez yaşadıkları elektrik kesintisinin bugün haftanın ilk iş gününde başlayıp devam ettiğini söyledi. Yetkililerin arıza olduğunu çalışma sonrası elektrik enerjisinin verileceğini söylediklerini belirten Tokaç, elektrik kesintisinden bıktıklarını soruna acil çözüm beklediklerini sözlerine ekledi.

Afyon’un Kalbinde 3 Aydır Elektrik Yok