Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un Örnek Olacak Huzurevi 2 Mayıs’ta İhale Edilecek

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, örnek bir proje olarak hayata geçirileceğini belirttiği Afyonkarahisar Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ihalesinin 2 Mayıs 2024 tarihinde ihale edileceğini belirtti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ihale sürecinin başladığını açıkladı. 162 yatak kapasiteli, 12.709,60 metrekare kapalı alana sahip olacak olan Huzurevi ihalesi 2 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak.

Milletvekili Özkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şehrimiz için önem arz eden, söz verdiğimiz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ihale süreci başladı. Örnek bir proje olarak hayata geçecek Huzurevi 2 Mayıs 2024 tarihinde ihale edilecek. Uzun süredir gayretle takip ettiğimiz sürecin hayırla sonuçlanmasından dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti