Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un parası Afyon’da kalmalı – Kocatepe Gazetesi

Karaman İş Merkezi giriş
Afyon'un parası Afyon'da kalmalı

Karaman İş Merkezi giriş katında hizmet veren Güner Ticaret’in Sahibi Kemal Yılmaz, şirket olarak iki yıldır faaliyet gösterdiklerini belirtti.
“TECRÜBELİYİZ, İHTİYAÇLARI
İYİ BİLİYORUZ”
Kemal Yılmaz, Güner Ticaret’te; temizlik malzemelerinden, kırtasiyeye, bilgisayar malzemelerinden, elektronik malzemeler ve içecek çeşitlerine kadar bir kurumsal firmanın ihtiyacı olan herşeyin tedarik edildiğini belirtti. Kurumsal firmaların her türlü ihtiyacını tek elden karşıladıklarını söyleyen Yılmaz; “Müşterilerimiz bize mail ve telefon aracılığıyla siparişlerini veriyorlar. Güner Ticaret olarak üç ayrı araçla siparişlerin teslimini yapıyoruz. Güner Ticaret olarak iki yıldır faaliyetteyiz. Ancak şahsen 18 yıl boyunca hizmet sektöründe tanınmış bir Kırtasiye’de çalıştım. Piyasaya hakimiz, firmaların ihtiyaçlarını iyi biliyoruz” dedi.
KURUMSAL FİRMALARA PROFESYONEL HİZMET
Güner Ticaret’in il genelinde şu anda 236 firmaya hizmet verdiğini söyleyen Kemal Yılmaz, müşteri portföylerini kurumsal firmalar ve resmi kurumların kapsadığını belirtti. Hedeflerinin hizmet verdikleri 236 firma sayısını bir yıl içerisinde 500’e çıkarmak olduğunu söyleyen Yılmaz; “İki yıllık faaliyet süremizde ciddi bir ivme kazandık. İnşallah istikrarlı bir şekilde hizmet verdiğimiz firma sayımızı artırmayı planlıyoruz. Bu noktada tüm kurumsal firmaları tek bir adresten yani Güner Ticaret’ten her türlü gereksinimlerini tedarik etmeye davet ediyoruz. Kesinlikle profesyonel bir hizmet veriyoruz. Afyonkarahisar’da ki bu ihtiyacı keşfettik, bu doğrultuda hizmet veriyoruz. Bizim esnaf olarak zayıf karnımız ihtiyaç ve hizmetleri dışarıdan temin etmemiz diye düşünüyoruz. Kendi paramız kendi piyasamızda dönmeli” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın özel haberi