Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’un Sorunları İçi Boş Laflarla Çözülmez”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, “Afyonkarahisarımızın sorunları yavaş yavaş adımlarla, içi boş tecrübe lafları ile çözülmez. Biz kibrin, torpilin olmadığı bir yönetim vaat ediyoruz. Afyonkarahisar’ın yeni bir soluğa ihtiyacı var. Yani Saadet Partisi’ne ihtiyacı var” dedi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Mecidiye Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlar ile buluştu.

 

“KİBRİN TORPİLİN OLMADIĞI YÖNETİM VAAT EDİYORUZ”

Afyon’un sorunlari ici bos laflarla cozulmez (3)

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Mecidiye Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Beytullah Karataş, projeleri ve yönetim vizyonlarını anlattı. Afyonkarahisar adaylarının projeleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Karataş, “Vaatleri incelediğimiz zaman karşımıza popülist ve her soruna hakim bir anlayış çıkıyor. Ancak derinlemesine bakılırsa sadece sonuçlar ile ilgilenen, nedenleri görmezden gelen pansuman projelerden öteye geçilmiyor. Afyonkarahisarımızın sorunları yavaş yavaş adımlarla, içi boş tecrübe lafları ile çözülmez. Biz kibrin, torpilin olmadığı bir yönetim vaat ediyoruz. Afyonkarahisar’ın yeni bir soluğa ihtiyacı var. Yani Saadet Partisi’ne ihtiyacı var.” dedi.

 

“ALIN TERİ İLE KAZANANLARIN YANINDA OLACAĞIZ”

 

Afyon’un sorunlari ici bos laflarla cozulmez (2)Karataş, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bugün yaptığımız saha çalışmalarımızda, ‘Yaşanabilir Afyonkarahisar’ idealinin tohumlarını atıyoruz. Bizler, vatandaşlarımızı kandırmanın değil onları huzura, adalete ve gerçekten kalkınmaya ulaştırmanın derdinde olacağız. İtibardan tasarruf olmaz diyerek gösteriş ve şatafatla övünenlerin değil, bugün halk ekmek büfelerinde kuyruğa girenlerin, hizmet götürülmeyen kenar mahalle sakinlerinin, hakkı yenen belediye personellerinin, hakkaniyetli bir kentsel dönüşüm bekleyenlerin, trafikte günü heba edilenlerin, sefalete mahkum edilenlerin mücadelesini vereceğiz. Karanlık odalarda ihale paylaşanların değil, alın teri ile kazanıp ekmeğini paylaşanların yanında olacak ve mücadelesini vereceğiz.”

 

“ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNİ DE İNŞA ETMEKLE MESULÜZ”

 

Afyon’un sorunlari ici bos laflarla cozulmez (6)Milli Görüş Belediyeciliği’ni Afyonkarahisar’a kazandırmakta kararlı olduklarını aktaran Başkan Adayı Karataş, “Biz seçim projelerimize büyük mega proje olarak nitelendirmiyoruz. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı’nın her projesi zaten büyüktür. Bizim projelerimizde; Güçlü, müreffeh, üreten, özgür ve öncü bir Afyonkarahisar var. Bunun yanında vatandaşlarımız ve şehrimiz için bizlere dışardan teklif edilecek her projeye, atılan her adıma, düşünceye açığız. Ve bu teklifleri yineteraziye koyacak, şayet şehrimizin halkımızın lehine ise kimden geldiğine bakmaksızın gerçekleşmesi için destek vereceğiz. Çünkü biz şehrimizin sadece bugününü kurtarmakla değil, geleceğini de inşa etmekle mesul olduğumuzu biliyoruz.’’ dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti