Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un tanıtımı demek, katma değer demektir

Afyon’un tanıtımı demek, katma değer demektir
Afyon'un tanıtımı demek, katma değer demektir

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar’a gelen Özbekistanlı Turizm Acente Sahipleri’ni makamında kabul ederek Afyonkarahisar’ın Termal, Spor, Sağlık ve Kültür Turizmi’ni değerlendirdi.
Ziyarette özel bir tur şirketinin Afyonkarahisar Şubesi yetkilisi Hidayet Oruç, Özbekistanlı Turizm Acente Sahipleri Aminova Sevara ve Umarova Shakhida hazır bulundular.
Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyaret sırasında Afyonkarahisar’ın tanıtımına katkı sağlayan her türlü çalışma ve faaliyetlerin destekçisi olacağını belirten Vali Mustafa Tutulmaz; “Afyonkarahisar günden güne kendini tanıtan, tanıttıkça büyüyen ve büyüdükçe daha çok gelişen bir il olmaya devam ediyor. Son dönemlerde Valilik olarak yürütülen her türlü faaliyetin olumlu geri dönüşümlerini almaktayız. Buda bizi ziyadesiyle sevindirmektedir. Çünkü Afyonkarahisar’ın tanıtımı demek, katma değer sağlamak demektir” dedi.
Afyonkarahisar’ı ön plana çıkarmak adına yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirlere ev sahipliği yapmanın mutluluk verici olduğunun altını çizen Vali Tutulmaz; “Tarihi, termali, kültürel ve doğal güzellikleri olarak büyük bir potansiyele sahip olan Afyonkarahisar’ımızın gerek yurt içinden gerekse yurt dışından daha fazla turist çekebilmek ve ilimizin ekonomisine daha çok katkı sağlayabilmek için Valilik olarak her türlü desteğin verileceğini ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.