Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’un tüm beldelerinde İYİ Parti var olacak”

İYİ Parti Merkez İlçe

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, Afyonkarahisar’ın tüm beldelerinde teşkilat binalarını faaliyete geçireceklerini söyledi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından merkeze bağlı Salar Beldesi’nde koronavirüs tedbirleri çevresinde teşkilat binası açılışı gerçekleştirildi.
“2021 YILINDA TÜM
BELDELERDE TEŞKİLAT BİNALARIMIZI AÇACAĞIZ”
Salar Belde Teşkilat binasının açılış töreninde konuşan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, “Afyonkara-hisar İYİ Parti Salar Belde Başkanlık binamızın açılışı koronavirüs dolayısıyla bugüne nasip oldu. Salar Beldemiz de yoğun istek ve talep üzerine açılışını yapmış olduğumuz Afyonkarahisarımızın nadide beldesinde Salarlı hemşehrilerimize daha yakın olabilmek dertlerini paylaşıp çareler üretebilmek adına teşkilat binamızı açma zorunluluğu doğmuştu. Allah nasip ederse 2021 yılında Merkez İlçe Başkanlığımızca tüm beldelerimizde teşkilat binalarımızı açacağız.” şeklinde konuştu.
Buğa konuşmasının devamında, teşkilat binasının açılmasında emeğe geçen İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, parti yöneticileri ve partililere teşekkür ederek, teşkilat binasının Salar Beldesi’ne ve İYİ Parti’ye hayırlı olmasını temenni etti.
Daha sonra İYİ Parti Salar Belde Başkanı İbrahim Türkyılmaz’da kısa bir konuşma yaparak teşkilat binasının açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.
İYİ Parti Salar Belde teşkilat binası açılış programına koronavirüs tedbirleri kapsamında katılım sınırlı tutuldu. Açılışa; İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu ve İl Yöneticileri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Salar Belde Başkanı İbrahim Türkyılmaz katıldı. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti