Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un yeni yüzü Antre Kitchen Gurme

Antre Kitchen Gurme’yi ziyaret

Antre Kitchen Gurme’yi ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Kadın Kültür Kooperatiflerinin ürünlerinin satışının yapılacağı bölümü inceledi

 

Farklı konsepti, zengin menüsü, müşterilerine sunduğu çeşitlilik ile birçok ilde faaliyet gösteren Antre Kitchen Gurme, 13 Kasım itibariyle Afyonkarahisar’da da Türkiye’deki 6. Şubesiyle hizmet vermeye başladı. Erkmen Beldesi’nde ana yol güzergahında faaliyet gösterecek olan Antre Kitchen Gurme, et yemekleri, farklı içecekleri ve yöresel lezzetlerle zengin menüsüyle ziyaretçilerine kusursuz bir hizmet sunmayı amaçlıyor. Dünya mutfağından birçok leziz tatların yer aldığı Antre Gurme, kahvaltıdan, yemeğe ve özel tatlılarıyla Türkiye genelinde sayılı markalar arasına girmeyi başardı. İş insanı Nuri Top’un girişimleriyle açılan ve hızla büyüyen Antre Kitchen Gurme’nin Afyonkarahisar Şubesi, yaklaşık 1500 m2 alanda 3 katlı olarak hizmet verecek. Antre Kitchen Gurme’de 45 kişi de istihdam ediliyor.
“AFYONKARAHİSAR ÖNEMLİ
BİR DEĞER DAHA KAZANDI”
Antre Kitchen Gurme’yi ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Kadın Kültür Kooperatiflerinin ürünlerinin satışının yapılacağı bölümü inceleyerek bilgiler aldı. İş insanı Nuri Top’a teşekkür eden Vali Çiçek, “Böylesine önemli bir değerin Afyonkarahisar’da da açılması bizleri oldukça memnun etti. Afyonkarahisar önemli bir değer daha kazandı. Antre Kitchen Gurme’nin Kadın Kültür Kooperatiflerimize destek vermesi bizleri ayrıca mutlu etti. Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olsun. Destekleri nedeniyle Antre Kitchen Gurme ailesine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Antre Kitchen Gurme, Kadın Kültür Kooperatiflerini de destekliyor. Mekân içerisinde bir bölüm Kadın Kültür Kooperatiflerinin ürünleri için ayrıldı. 17 Kadın Kültür Kooperatifinde, emektar kadınların eliyle üretilen ürünler, bu bölümde satışa sunulacak.
>> Burak AYDIN’ın Haberi