İscehisar Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği ağaç dikimi Dörtyol Mevkiinde devam ediyor
Bugüne kadar binlerce fidan diken ekipler, park ve bahçelerin yanı sıra orta refüjlerde de ağaçlandırmayı sürdürüyor. Mavi Sedir, Mahonge, Kaya Sarmışığı, Kartopu, Roodball, Çam, Ardıç ve Ateş Dikeni gibi çiçek ve ağaçlarla süslenen İscehisar’ın daha güzel bir görünüme kavuşması için çaba sarf edildiğini belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram,“Amacımız ağaçlandırıp çiçek ektiğimiz parklardan ve bahçelerden çocuklarımızın daha sağlıklı yararlanmalarıdır.Bunun yanısıra doğasına sahip çıkmaya çalıştığımız İscehisar’ımıın daha düzenli ve güzel görünmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi.
ASAYİŞ
18 gün önceGÜNDEM
02 Temmuz 2022SPOR
02 Temmuz 2022GÜNDEM
02 Temmuz 2022FUTBOL
02 Temmuz 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
02 Temmuz 2022GÜNDEM
02 Temmuz 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.