Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AGD, 5’inci kez akretide – Kocatepe Gazetesi

AGD, 5’inci kez akretide – Kocatepe Gazetesi
AGD, 5’inci kez akretide

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nün her yıl şehirlerde bulunan basın meslek örgütlerine verdiği akreditasyon uygulamasını bu yıl yine Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği aldı.
2013 yılında başlayan akreditasyon  uygulamasını Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği 5’inci kez üst üste alarak büyük bir başarı gösterdi.
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, “2013 yılından itibaren Basın İlan Kurumu illerde bulunan basın meslek örgütlerinden yalnızca bir tanesini akredite ediyor. Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği 5’inci kez üst üste akredite olma başarısı göstermiştir. Derneğimiz basın kuruluşlarının çatı örgütü olarak hizmetlerini sonuna kadar sürdürecektir. Akreditasyon olmamız nedeniyle Basın İlan Kurumu yetkililerine ve Afyonkarahisar’da bulunan gazetelere ve meslektaşlarımıza minnettarlığımızı sunuyorum” dedi.
EGE GAZETECİLER
FEDERASYONU BAŞKANI AFYON
Afyonkarahisar’ın son dönemde gazetecilik adına büyük başarılar sağladığını ifade eden Abdioğulları, “Bünyesinde 4 tane büyük şehri barındıran Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığı’nın Afyonkarahisar’da olması, yine Türk basınının çatı noktası olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nda Genel Başkan Yardımcılığı boyutunda ilimizin temsil ediliyor olması gelinen başarının göstergesidir. Bu başarı Afyonkarahisar basınına aittir. Gücümüzü daha ileriye taşıyarak halkımızın haber alma özgürlüğüne katkı sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.