Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AGD Erbakan’ı anacak

AGD Şube yönetimi tarafından

AGD Şube yönetimi tarafından Milli Görüş Hareketi’nin Kurucusu, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma programı düzenlenecek

 

Program 29 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00’de Afyon Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. İlahiyatçı-Yazar Abdulaziz Kıranşal’ın konuşmacı olarak katılacağı program halka açık olacak.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şubesi, vefatının 9. yılında 54. Hükümet Başbakanı, Devlet Adamı, Milli Görüş Hareketi’nin Kurucusu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anmak için “Erbakan’ı Anma ve Anlama Programı” organize edilecek. AGD Şube Başkanı Muharrem Coşkun, her yıl Şubat ayının son haftasının Milli Görüş Hareketi’nin kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Anlama Haftası ilan edilmesi kapsamında 29 Şubat Cumartesi günü Saat 20:00’da Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Konferans Salonu’nda, İlahiyatçı-Yazar AbdulazizKıranşal’ın katılımı ile bir program düzenleneceğini söyledi. Coşkun, “Erbakan hoca sabrı, cesareti, azmi, haksızlık karşısında boyun eğmemesi, mücadele etmesi, ‘Bir çiçekle bahar olmaz’ diyenlere inat, ‘Doğru ama her bahar, bir çiçekle başlar’ diyerek milletimize hep ümit aşılamıştır. Kaldığı yerden tekrar başlayan, ‘Bizim davamızda kimse kendisi için yaşamaz, herkes kardeşi için yaşar, menfaati öldürmenin en kolay yolu budur’ diyen liderimizi anma ve anlatma ile ilgili tertiplenen gecemize tüm Afyonkarahisar halkımızı bekliyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti