Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AGD rekor denemesi yapacak – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
AGD rekor denemesi yapacak

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi 26 Mayıs Cumartesi günü İstanbul’un fethinin yıl dönümünde, İnönü Stadyumu’nda 50 bin kişi ile birlikte Fetih Suresi’nin mealini okuyarak, rekor denemesi yapacak

Anadolu Gençlik Deneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Ali Türkaslan, yaptığı basın açıklamasıyla İstanbul’un Fethi’nin bu yıl 559. yıldönümü yine aynı aşk ve heyecanla İstanbul’da kutlanacağını söyledi.
Türkaslan, “Anadolu Gençlik Derneği’nin her yıl gerçekleştirdiği İstanbul’un Fethi’nin yıldönümü kutlamaları bu yıl İstanbul’da İnönü Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Daha önce aynı anda 25 bin kişinin Kur’an-ı Kerim meali okuma rekorunu kırmak için bu sefer AGD stadyumda yer alan 50 bin kişi ile birlikte Fetih Suresi’nin mealini okuyacak ve rekor denemesi yapacak. Fetih Şöleni’nde Anadolu Gençlik Derneği Ayasofya ile ilgili de önemli bir adım atacak. Ayasofya’nın müzeden kurtarılıp tekrar cami yapılması için AGD Genel Başkanı Salih Turhan’ın Ayasofya önünde yapacağı açıklama olacak” dedi.
Afyonkarahisar’dan yoğun bir katılım bekledikleri söyleyen Türkslan, şölene yüzlerce misafir, dünyanın dört bir yanından katılımcıların iştirak edeceğini, kendilerinin de Afyonkarahisar olarak üstlerine düşeni yapacaklarını bildirdi. (Kocatepe)