Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahmetpaşa puan peşinde – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Ahmetpaşa puan peşinde

Ligin köklü ekiplerinden Ahmetpaşaspor bu hafta kendi evinde lige yeni terfi eden Ballık Gençlikspor’u konuk edecek. Ahmetpaşaspor bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Ahmetpaşaspor bu hafta kendi evinde Ballık Gençlikspor’u konuk edecek. Sinanpaşa İlçe Stadyumu’nda oynanacak maç öncesi çalışmalar yapan Ahmetpaşaspor bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. Düşme potasında yer alan Ahmetpaşa bu hafta alacağı 3 puanla potadan kurtulmak istiyor. İlk hafta Sinanpaşa Belediyespor’dan aldığı ağır yara ile -9 averajı bulanan Ahmetpaşa’nın hanesinde puanı da bulunmuyor. Ahmetpaşa bu maçtan alacağı 3 puanla hem moral depolamak istiyor hem de lige tutunmak istiyor.
BALLIK DA GALİBİYET ARAYACAK
Ligin ilk haftasında kendi evinde Gezlerspor’a 2-4’le mağlup olan Ballık Gençlikspor bu hafta kazanmak ve puan sahibi olmak istiyor. Düşme potasına yakın olan Ballık’ın -2 averajı bulunurken puanı yok. Averaj farkıyla takımlı ligde 6. sırada yer alan Ballık alacağı puanlarla pota korkusunu yenmek istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)