İl Halk Sağlığı Aile Hekimliği Şubesi tarafından verilen Aile Hekimliği 1’inci Aşama Uyum Eğitimi sona erdi. Dr. Nihan Yerlikaya, Dr. Zerrin Sağlam, Dr. Tuna Babaoğlu, Dr. Hayri Nuri Topçu tarafından verildi.
Eğitim sonunda İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün’ün katılımı ile sertifika töreni yapıldı. Akgün, aile hekimi olmak isteyen herkesin almak zorunda olduğu bu eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek; eğitim alan hekimlere eğitimin hayırlı olmasını ve uygulamada aldıkları eğitimlerin faydalarını görmelerini diledi.
ASAYİŞ
17 gün önceGÜNDEM
02 Temmuz 2022SPOR
02 Temmuz 2022GÜNDEM
02 Temmuz 2022FUTBOL
02 Temmuz 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
02 Temmuz 2022GÜNDEM
02 Temmuz 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.