Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK gençlerden yaş günü sürprizi

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen Afyonkarahisar il ve ilçelerinde AK Parti’nin kurulduğu yıl aynı gün doğan gençlerin “Türkiye Sevdasıyla Yaşımız Hep 18” sloganıyla doğum günleri kutlandı.
“HEDEFİMİZ MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE SAHİ ÇIKAN BİR GENÇLİK”
Afyonkarahisarlı gençleri tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini söyleyen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, “Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Hedefimiz ülkesine, inancına ve kültürüne sahip çıkan gençlere yarınlarımızı emanet etmektir.” dedi.
“MAHCUP OLMAYACAĞIZ”
AK Parti’nin gençlerden aldığı enerji ve güçle insanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek reform üzerine reform yaptığını kaydeden Karahan, “AK Parti, tarihi yatırımlara imza attı ve biz gençlere güvenerek dünya beşten büyüktür diyerek küresel adaletsizliğe karşı geldi. AK Parti bize güvendiği için 2071 vizyonunu bize emanet etti. Biz de Allah’ın izni ile bu güveni ve bu emanetleri boşa çıkarmayacak ve Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bu aziz millete mahcup olmamak adına ülkemizi daha ileri seviyeye taşımak adına çalışacağız.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti