Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Kadınlar teşkilat eğitiminden alınlarının akıyla çıktı

Bu haberin fotoğrafı yok
AK Kadınlar teşkilat eğitiminden alınlarının akıyla çıktı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Dudu Özkal, Türkiye’de ilk kez kadın kolları teşkilatının büyük çaplı bir organizasyona ilk defa Afyonkarahisar’da imza attığını kaydetti. Özkal, evsahipliğini yaptıkları AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı Teşkilat Eğitim Programı organizasyonunda alınlarının akıyla çıktıklarını söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Kadın Kolları Başkanı İl Genel Meclisi üyesi Hatice Dudu Özkal, İGM AK Parti Grup toplantı salonunda basın toplantısı düzenledi. Özkal, İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yapılan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı Teşkilat Eğitim Programı organizasyonunu değerlendirdi.
BAKAN VE EŞİDE
DESTEK OLDU
İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Dudu Özkal, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı Teşkilat Eğitim Programı’nın son derece büyük bir organizasyon olduğunu, gerek il gerekse partisi için önemli ve büyük bir organizasyona ev sahipliği yaparak, başarıyla sonuçlandırmaktan onur duyduklarını kaydetti. Özkal, toplantıya katılarak kendilerine destek veren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve eşi Hatice Eroğlu ile AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit’e şükranlarını ifade etti. İl Kadın Kolları Hatice Dudu Özkal, toplantı öncesi ve sonrasında özverili çalışarak başarıya ulaşmaya katkı sunan ekibine medya aracılığıyla teşekkür etti.
BÖYLESİ TÜRKİYE’DE BİR İLK
İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Dudu Özkal, AK Parti’nin 81 il kadın kolları başkanı ile genel merkezde görevli kadınları ağırladıklarını, güzel bir dayanışma örneğinin sergilendiğini dile getirdi. Yaklaşık 300 AK Partili kadını Afyonkarahisar’da ağırladıklarını söyleyen Özkal şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’ da bu toplantıdan büyük kazanç sağladı. AK Partili kadınlarımız Afyonkarahisar’dan memnun ayrıldılar. Afyon’u her an hatırlamaları için mermerden bir kalemliğe isimlerini yazıp hediye ettik. Bu sayede hem Afyon’un reklamı hem de Afyon hafızlarda kalsın istedik. Tüm ürünlerimizi iyi bir şekilde tanıttık. Herkes her yönü ile burayı tanıdı. Çok büyük bir organizasyona imza attık. Bu konuda destek veren ve geceli gündüzlü çalışan tüm ekibime teşekkür etmek istiyorum. Kadın kolları için de büyük bir tecrübe oldu. Genel merkez böyle organizasyonları sıkça planlıyor. Ancak böyle büyük çaplı değil de bölge organizasyonları planlıyor. Zaten kadın kolları genel merkezi adına da Türkiye’de böylesi bir toplantı ilk.”
EĞİTİMLER KAYIT ALTINDA
AK Parti İl Kadın Kolları olarak çıtayı çok yüksek tuttuklarının altını çizen Hatice Dudu Özkal sözlerine şöyle devam etti: “Böyle bir organizasyonu yapmaktan yine çekinmeyiz. Havalimanı ve hızlı tren hayata geçmeden bunu yaptık, bizim hedefimiz genel merkezin Kızılcahamam’da yaptığı toplantıların en azından bir kısmını buraya aktaralım istedik. Canlı reklam olalım istedik. Böyle ev sahipliği yapabiliyorlar desinler istedik. Bunun üçte birini bile Afyon’a alsak güzel bir hizmet olur. Toplantıdaki konuşmalar ve eğitimlerin her birisi kayıt altına alındı. Bunların da ilçelerde dağıtımı yapılarak, partimizin ilçelerdeki kadın kollarının da bundan yararlanmasını sağlayacağız.” (Kocatepe)