Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK kadınlarda kongre heyecanı

AK Parti İl Kadın

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın 6’ncı Olağan Kongresi, yarın saat 14’te Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek

 

AK Parti Genel Merkezi, pandemi dolayısıyla ara verdiği 6. Olağan Kadın Kolları Kongreleri için yeniden start verdi. Afyonkarahisar Kadın Kolları 6. Olağan Kongre tarihi netleşti.
İSKENDEROĞLU’NUN
KATILMASI BEKLENİYOR
AK Parti Genel Merkezi tarafından 21 Nisan 2018’de yapılan kongre ile başkan seçilen Ferda Ertürk, seçimli kongreye gidiyor. Kadın Kolları Başkanlığı seçimi 29 Ocak Cuma günü saat 14:00 da Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye konferans salonunda yapılacak. Kongreye AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun da katılması bekleniyor
“BÜYÜK TÜRKİYE’NİN GÜÇLÜ KADINLARI YETİŞECEK”
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Kongre hakkında yaptığı açıklamada, “Kutlu yürüyüşe heyecan ve kararlılıkla devam ediyoruz. Kadınlar olarak geleceğin siyasetine yön vermeyi amaçlıyor ve büyük Türkiye’nin güçlü kadınları yetiştirmek için çalışıyoruz. Afyonkarahisar İl Kadın Kollarımızın 6. Olağan Kongresi’ni pandemi kuralları çerçevesinde büyük bir coşku ile yapacağız. Kongremizin partimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, kongre günü tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimizi ve Afyonkarahisarlı kadınlarımızı bekliyoruz.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti