Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK kadınlardan Balkanlıoğlu’na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
AK kadınlardan Balkanlıoğlu'na ziyaret

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti

Ziyarete, AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkal ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Serpil Küçükkurt, Fazilet Dinç, Ferda Ertürk, Emine Gökçe ve Rasime Kıpırtı Fedakar katıldılar. Ziyaret sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, başarılı çalışmalarını yakından takip ettiği AK Parti Kadın Kollarının tüm üyelerini tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu.
Ziyaret sırasında konuşan Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkal, sosyal etkinlikleri sırasında kendilerine büyük destek veren ve her zaman kapılarını kendilerine açan Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür etti. Özkal, AK Parti Kadın Kolları olarak yaptıkları çalışmalar ile projeleri hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler verdiler.
Vali Balkanlıoğlu, ziyaret sonunda göreve yeni gelen AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkal ve tüm Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. (Kocatepe)