Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Kadınların Eğitimi Afyonkarahisar’da – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
AK Kadınların Eğitimi Afyonkarahisar'da

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat eğitim programına Afyonkarahisar İl Kadın Kolları ev sahipliği yapacak. Korel Termal Otel’de yapılacak olan toplantı yarın sona erecek

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat eğitim programına katılacak olan konuklar dün itibariyle şehre gelerek Korel Termal Otele yerleştiler.
Korel Termal Otel’de bugün sabah saat 10.00’da başlayacak olan teşkilat eğitim programının açılış konuşmasını AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Dudu Özkal yapacak. Özkal’ın ardından Devlet ve Turizm eski Bakanı AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit konuşacak.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat eğitim programı; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ARGE Başkanı Reha Denemeç’in “AK Parti’nin Siyasi Kimliği ve Politikaları” başlıklı konuşması ile başlayacak. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun konuşmasısonrası Kişisel Gelişim Uzmanı Yasemin Tecimer “Protokol ve Nezaket Kuralları” başlığında konuşacak. Afyonkarahisar gezisine katılacak olan konukların yarınki eğitim programında; Kişisel Gelişim Uzmanı Muhammed Alpkent “Siyasal İletişim ve Hitabet” konusunu anlatacak. “Ev Ekonomisi ve Finansal Okur-Yazarlık” hakkında Bireysel Para Yönetim Uzmanı Özlem Denizmen konuşacak. Program sonunda katılımcılar Zafer Kent Ormanını gezecekler. Katılımcılar 4 Temmuz Çarşamba günü Afyonkarahisar’dan ayrılacaklar. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti