Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti heyeti sahada, vatandaşın yanında

AK Parti heyeti sahada, vatandaşın yanında

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya ile birlikte Afyonkarahisar’ın Çobanlar, Çay ve Sultandağı ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaretler sonrasında Milletvekili Özkaya ve İl Başkanı Uluçay açıklamalarda bulundu

 

İlçelerde AK Parti teşkilatlarını, Genç Ofis Binalarını, Kadın Kültür Evlerini, Kadın Kooperatifi Üretim merkezlerini, parkları, halı sahaları, tekstil fabrikalarını ve belediyeleri ziyaret eden heyet yatırımları da yerinde gördü.
İLÇELERDEKİ YATIRIMLARI
İNCELEDİLER
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Milletvekili Ali Özkaya, Çobanlar’ın büyük bir dönüşüm yaşadığını ifade ederek, “Çobanlar Belediyemizin yapmış olduğu Kadın Kültür Evi, Düğün Salonu ile birlikte güzel bir mekân oluşmuş. Kadınlarımızın kültür evinde yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledik. Valilimizin öncülüğünde bütün Afyonkarahisar’da başlatılan bu çalışma da İnşallah verimli ve hayırlı bir sonuca doğru gidiyor. Bu açıdan çok mutlu ve memnun olduk. Daha sonra da belediyemizin yapmış olduğu yatırımları tesisleri mahallinde gezdik. Yeni yapılmaya başlanılan biyogaz tesisinin yerini inceledik. Hastanemizle ilgili yeni bir çalışma başlattık. İnşallah Çobanlar’a da İlçe Entegre hastanesini ilçemize kazandıracağız. Tabii Çobanlar’da bunların dışında başka yatırımlarımız da var belediyemiz öncülüğünde. Gerçekten güzel faydalı katkılı bir çalışma oluyor. Yine Çobanlar’da Tarım Meslek Lisesi çalışmasını geçenlerde milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven beyle Tarım ve Orman Bakanımıza iletmiştik. Bunun da yatırımı için sayın bakanımız yetkililere talimat verdi. Akabinde Kocaöz’e gittik, Kocaöz belediye başkanımıza CHP milletvekilinin gerçekten saygı dışı davranışı ve haksız suçlamaları ile ilgili bizzat mahallinde gittik gördük. Milli Emlak’a ait tarla vasfındaki arazilerin belediyemiz tarafından kiralanması ve bizzat belediye tarafından çörek otu ekilmesiyle, ekilen çörekotunun bir yatırımcı tarafından yağı çıkarılarak Türkiye de hem iç piyasada hem de ihracat yapılarak bütün dünyada kullanılmasının önü açılacak bir çalışma yapılmış. Belediye başkanımızın yanındayız, Çobanlar’a ve çevresine bu yıl doğalgaz gelecek bunun üzerine de ilgililere müjdesini verdik. Çobanlar’ın en önemli işlerinden birisi seyitler sulamasının birinci etabı bitmişti, ikinci etabın ihalesi oldu kısa süre içerisinde o da başlayacak.” dedi.
“KADIN KÜLTÜR EVLERİ’NDE
ÖNEMLİ ÜRETİM”
Çobanlar’daki ziyaretlerinin ardından Çay İlçesi’ne geçtiklerini kaydeden Milletvekili Özkaya, şunları söyledi: “Çay ilçemize gittik, Sayın Valimizde geldi, hep beraber Kadın Kültür Evi’ndeki çalışmaları mahallinde bizzat yerinde inceledik. Kadınlarımızın ürettiği ürünleri gördük. Akabinde Türkiye Şeker Fabrikalarının Pancar Kooperatifinin satış yeri ve deposu olarak kullanılan, Özelleştirme İdaresinden belediyemize aldığımız millet bahçesi yapacağımız tesiste lojmanların yıkımı için ilk kazmayı vurduk. İnşallah orasını Çay ilçemize kazandıracağız, daha sonra Çay ilçemizin sulaması ve hem Çay’ın hem de Bolvadin’in içme suyu ile ilgili Afyonkarahisar’daki Devlet Su İşleri’nin en büyük yatırımını bizzat yerinde gördük. Suyun yükselmeye başladığını, barajın su tutmaya başladığını büyük bir mutlulukla hep birlikte gördük. İnşallah Çay’daki bu değişim ve dönüşünü görüyoruz, bizde gerekli desteği her zaman veriyoruz.”

 

“CHP Sultandağı’ndaki gayrimenkulleri sattı”

 

Sultandağı İlçesi’ndeki ziyaretlerini değerlendiren Milletvekili Özkaya, “En son da Sultandağı ilçemize geldik. CHP’nin sürekli yönettiği ama hiçbir hizmet yapmadığı, bütün gayrimenkullerini sattığı, bütün belediye taşınmazlarına haciz konulan, artık sokağa çıkamaz hale gelip, esnafa, işçiye, çalışana 5 kuruş bile maaş veremeyen bir belediye vardı. İçme suyu bulunmayan birçok mahallesine su verilemeyen bir belediyeden yatırımların hepsinin önemli bir kısmının 2 yılda söz verilenin yapıldığı bir belediye konumuna geldik. İçme suyu ile ilgili depoların bittiği muhteşem bir parkın kazandırıldığı, en az 200 300 kadınımızın çalışacağı eski spor salonu tesisisin bir tekstil fabrikasına dönüşümün başladığı bir Sultandağı’ndayız. Yine kapalı pazaryeri ve üstü güneş enerjisi ile alakalı sözleşmenin yapılarak yer tesliminin yapıldığı, KYK tarafından yurt için yapılmış 300 kişilik yurdunun gençlik merkezine dönüştüğü eski belediye binasının dükkânlarının muhteşem bir genç ofis olarak kültür merkezi olarak kütüphane olarak kullanılmak üzere hazır hale getirildiği yerleri mahallinde gördük. Okullar, spor salonu kapalı halı saha tesisleri bunları gördük büyük bir şekilde gururlandık. Şimdi de İpekyolu ve Kral Yolu’nun kesiştiği Kervansaray’da, Tarihi Camii ve Hamam önündeyiz. İnşallah olarak Kent Meydanı olarak ilçemize kazandıracağımız hep birlikte bunu da başaracağız, bunu da yapacağız. Sultandağı Sultandağı olalı, tarihteki en büyük hak ettiği yatırımları bu döneminde aldı. Belediye Başkanımız Mehmet Aldırmaz, İlçe Başkanımız Mustafa Genç ve İl Genel Meclis Üyemiz Doğan Bey’in ekip olarak çalışması çok önemli. Biz de İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekilleri olarak hep beraber destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. İnşallah Sultandağı’nda daha güzel günleri hep birlikte göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Seçim vaatleri yerine getiriliyor

Özkaya’nın ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise, “Üç ilçede de belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve teşkilatımız seçim vaatlerini takip ediyorlar ve bir bir yerine getiriyorlar. Milletvekillerimiz de aynı şekilde kendilerine iletilen projeleri Ankara’da çok hızlı bir şekilde takip ediyorlar. Dolayısıyla ben buradan her birine çok teşekkür ediyorum. Biz AK Parti’nin neferleri olarak seçim vaatlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her zaman ilçelerimizin arkasındayız.” diye konuştu.