Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti İl Başkanı Kim Olacak?

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı için geçen muhtemel isimler kimler? Bu haberde…

AK Parti Afyonkarahisar İl

AK Parti İl Başkanı Kim olacak

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerin ardından AK Parti’nin Türkiye genelinde yapması planlanan yönetim değişiklikleriyle ilgili meraklı bekleyiş devam ediyor. Bu kapsamda Afyonkarahisar’da da il ve ilçe teşkilatlarında değişiklik olup olmayacağı merak konusu.

AK PARTİ CAMİASINDA HEYECANLI BEKLEYİŞ

Yerel seçimlerde Türkiye genelinde alınan sonuçların ardından AK Parti Genel Merkezi’nin Teşkilat yapılanmasında değişikliklere gideceği değerlendirmeleri yapılıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu değerlendirmeleri destekler yöndeki açıklamaları AK Parti camiasındaki heyecanlı bekleyişi daha yüksek bir boyuta taşıdı.

AK Parti yerel seçimlerde Afyonkarahisar’da da tatmin edici sonuçlara ulaşamadı. Bu durum Afyonkarahisar İl Teşkilatı ve bazı ilçe teşkilatlarında dalgalanmalara neden oldu. AK Parti Genel Merkezi’nin ülke genelinde yapması beklenen değişiklikler kapsamında Afyonkarahisar il Başkanı ve İl yöneticileri ile ilgili olarak da tasarruf kullanacağı konuşulmaya başlandı.

AK Parti İl Başkanı Kim olacak

AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANLIĞI İÇİN KİMLERİN İSMİ GEÇİYOR

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını sürdüren Hüseyin Menteş’in Afyonkarahisar İl Teşkilatını kongreye taşıyacağı, bu süreç içerisinde yapılacak istişareler sonrasında ise AK Parti İl Teşkilatı’nın kongreye tek adayla gideceği belirtiliyor. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı için ismi geçenler arasında eski merkez ilçe başkanı ve eski Milletvekili Halil Ürün, eski il başkanı ve eski Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, eski il başkanı ve eski belediye başkanı Mehmet Zeybek, mevcut Gençlik Kolları Başkanı Etem Karahan, eski merkez ilçe başkanı ve şimdiki İGM üyesi Semai Kaya, mevcut il yöneticilerinden Av. Onur Çelik, eski il başkanı Hüseyin Sezen ve eski milletvekili Mahmut Koçak’ın isimleri anılıyor.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan’ın seçim sonuçları nedeniyle herhangibir isim üzerinde ısrarcı olamadıkları belirtilirken, meraklı bekleyişin kısa süre içerisinde sonuca ulaşacağı belirtiliyor.

 

AK Parti İl Başkanı Kim olacak

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti