Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti ile ittifakta yokuz”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Merkez
“AK Parti ile ittifakta yokuz”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Ayva ülkenin her açıdan geriye ve kötüye gittiğini belirterek, AK Parti kadrolarının algı yönetimi metodlarıyla toplumu ustalıkla avuttuklarını söyledi.
Saadet Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Ayva ile SP İl Yatırım ve Kalkınma Başkanı Hamza Gümüşkanat, SP il Halkla İlişkiler Başkanı Erhan Akpınar ve SP İl Mahalli İdareler Başkanı İlyas Dikici, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek gazete sahibi Sezer Küçükkurt ile görüş alış-verişinde bulundular. Saadet Partisi teşkilatları olarak köylerde, beldelerde ve il merkezinde tanıtım, propaganda çalışmalarına hız verdiklerini belirten SP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Ayva “Eskiden bizi dinleme gayretinde dahi bulunmayan insanlar bugün partimize üye olmak için sıraya geçmiş durumdalar. Saadet Partisi Afyonkarahisar’da büyük ilgi görüyor” dedi. Afrin operasyonu ile iktidarın ve destekçisi olan partilerin oyları yükseliyormuş gibi görünse de halk nezdinde oyların düştüğüne şahitlik ettiklerini belirten SP Merkez İlçe Başkanı Ayva, “İşte görüyorsunuz, 2002’de Afyon meydanında Tayyip Erdoğan’ın konuştuğu kalabalıkla, hafta sonu Tayyip Erdoğan’ın konuştuğu kalabalık ortada. Bu bile bir göstergedir” dedi. Saadet Partisi’nin ittifak çalışmalarında AK Parti’nin yanındaymış gibi gösterilmeye çalışıldığını, oysa böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirten Başkan Ayva, “Bizim 48 yıldır ilkelerimiz belli. Bu ilkelere kim uyarsa biz onunla ittifak yaparız. Milli Görüş ilkeleri çerçevesine uyduğunda Sayın Ecevit’le de ittifak yapmıştık. Ülkemiz o dönemde çok büyük atağa geçmişti. Şimdi Milli ittifaktan söz ediliyor ama kapalı kapılar ardında neler konuşulduğunu kimse bilmiyor. Türkiye’ye ABD’li Tillerson geliyor, kapalı kapılar ardında bir şeyler konuşuluyor ve bakıyorsunuz Afrin’de tempo yavaşlamış. Meydanlarda ABD’yle restleşiliyor ama kapalı kapılar ardında durum farklı” dedi.
Saadet Partisi Yatırım ve Kalkınma Başkanı Hamza Gümüşkanat ise Türkiye genelinde Şeker Fabrikalarının satışa çıkartıldığını, bu duruma Saadet Partisi ve Milli Görüş çizgisinde olanlar haricinde kimsenin sesinin çıkmadığını dile getirdi. Milletin bu konuda da Saadet Partisi’nden görev beklediğini belirten Gümüşkanat, “Özelleştirmenin geçmişten bu güne zararları herkesçe biliniyor. Çay ilçemizin Seka çalışırkenki hali de belli, şimdiki hali de belli. Hükümet hayvan varlığını çoğaltmaktan bahsediyor ama hayvanın küspesini üreten fabrikayı satıyor. Hükümet kendi politikaları ile çelişiyor” dedi.
Zarar eden işletmenin olamayacağını, işletmeye zarar ettiren yöneticiler olabileceğini belirten SP Merkez İlçe Başkanı Ayva, “2015 verilerine göre Afyon Şeker 176 milyon kar elde etmiş. Akınız, pancar kotası var, ekim sınırlı, yılın belli dönemlerinde çalışıyor ve bu fabrika 176 milyon kar ediyor. Bu nasıl bir anlayış? Şeker Fabrikaları satılacak, kapatılacak ve ABD firmaları piyasaya hakim olacak. Onlar da millete hastalık satacak, hastaneler dolacak, ilaç piyasaları canlanacak. Bu tabloya maalesef bizden başka sesi çıkan yok” dedi.
AK Parti İl Halkla İlişkiler Başkanı Erhan Akpınar ise AK Parti’den Milli Görüş ilkeleri doğrultusunda bir ışık göremedikleri için ittifak çalışmalarına sıcak bakmadıklarını, kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan “Saadet Partisi AK Parti ile ittifak yapar” algısının aksine Saadet Partisi’nin AK Parti’nin bir çok uygulamasına karşı çıkan tek parti olduğuna dikkat çekti. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti