Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti Olarak Vaadimiz Tüm Beldelerimizi Doğal Gazla Buluşturmak”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, “AK Parti olarak vaadimiz tüm beldelerimizde doğalgaz ile vatandaşlarımızı buluşturmak olacak.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle ilçelerde ve bedelerde seçmen ziyaretleri yapmaya devam ediyor. Özkaya, Bolvadin Dişli, Özburun, Bolvadin Merkez, Sultandağı Dereçine, Yeşilçiftlik, Sultandağı Merkez ve Çay ilçelerinde düzenlenen seçim progralarına ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışlarına katıldı.

“AK PARTİ İKTİDARI ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİ”

AK Parti iktidarının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde önemli projeleri Afyonkarahisar’ın dört bir yanında hayata geçirdiğini ifade eden Milletvekili Özkaya, “Milletimizden aldığımız güç ile Afyonkarahisar merkez, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizde hayal edilemeyen projeleri hayata geçirdik. Yerel yönetimler ve merkezi hükümetin uyumu sayesinde beldelere dahi doğalgaz gibi hizmeti getirmeyi başardık. Şimdi önümüzdeki hedefimiz beldelerimizin tamamına doğalgazı ulaştırmak olacak. Şu anda bazı beldelerimizde doğalgaz çalışmaları başladı, AK Parti olarak vaadimiz tüm beldelerimizde doğalgaz ile vatandaşlarımızı buluşturmak olacak. Bu muhalefetin hayalinde bile olmayan proje. İlçelerimize ve beldelerimize sosyal, kültürel ve ekonomik durumlarına göre özgün projeleri hayata geçiyoruz. İnşallah 31 Mart sonrasında yine Afyonkarahisar başta olmak üzere 60 belediyemizde hizmet ve eser siyasetimiz ile yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

“MİLLETİMİZ CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİNE SANDIKTA CEVABI VERECEK”

“CHP ‘Kent Uzlaşısı’ adı altında HDP-DEM gibi partilerle, söylem kurnazlığı yaparak terörle arasına mesafe koyamayan partiler ile bir araya geliyor.” diyen Milletvekili Özkaya, “Ülkemizin birliğini, bekasını tehdit eden yapıları milletimiz çok iyi biliyor. Bir hanımefendi Afyonkarahisar’da milliyetçi kesiliyor. Grup Başkanvekili olduğu partiden değilde sanki farklı bir partiden adaymış gibi havası var. Milletimiz ona da sandıkta güzel bir cevap verecek. Ankara’da DEM’lenip, Afyonkarahisar’da milliyetçilik yapmakla olmuyor bu işler. Milletimizin kantarı belindedir. Kendisine hizmet edeni, kendisine sahip çıkanı da, ülkesinin birlik ve bütünlüğünü sırf koltuk için satanı da çok iyi bilir. Tüm bu yapılara karşı AK Parti Genel Bakşanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin desteği ile hizmet ve eser siyasetinden ödün vermeden, ülkemizin birlik ve beraberliğini koruyarak yoluna devam etmektedir.” ifadelerine yer verdi.

“AK PARTİ BİRÇOK HAYALİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ”

Milletvekili Özkaya, sözlerini şöyle tamamladı: “AK Parti tarafından birçok hayal gerçeğe dönüştü. AK Parti vizyonu ile TOGG, TCG Anadolu, SİHA’lar, İHA’lar yapılırken bu muhalefet hepsine karşı çıktı. Daha dün ilk test uçuşunu yapan Milli Muharip Uçağımız KAAN’ın ilk parçasına kalorifer peteği diye dalga geçen yine CHP idi. Milletimiz bunları unutmaz. İşte bu nedenlerle AK Parti adaylarına destek istiyoruz.”