Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti sanayi esnafını dinledi

AK Parti heyeti tarafından

AK Parti heyeti tarafından Sanayi Çarşısı esnafı ziyaret edildi. Ziyarette esnafın talep, önerileri dinlendi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) heyeti Afyonkarahisar 1. Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyarette; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Merkez İlçe Başkanı SMMMO Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, il yönetim kurulu üyeleriyle, Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazarslan hazır bulundular.
ULUÇAY: HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
Sanayi Çarşı esnaf ziyaretini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Esnafımızın sıkıntılarını dertlerini dinliyor çözülebilecek olan varsa ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşüyoruz. Bu görüşmelerimiz sadece bir ziyaret değil, hazırlamış olduğumuz ve partimizin genel merkezine göndermiş olduğumuz raporlarda sorunlarına yer verdiğimiz görüşmelerdir. Biz bu talepleri ya da sorunları Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bakanlarımıza iletiyor, çözümü konusunda ki süreci takip ediyoruz. Biz her zaman esnaflarımızın yanındayız.” dedi.
ZEYBEK: SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZÜYORUZ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ziyaretlerle ilgili şunları söyledi: “Sanayi esnafımızla seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrası da istişarelerde bulunuyoruz. Sorunları hepbirlikte çözmeye devam ediyoruz. Esnaflarımız ekonomimizin kılcal damarlarıdır. Her biri istihdamları, ekonomik dönüşümü ile ilimize büyük ölçüde destek sağlıyorlar.”
ÖZKAYA: ÇIRAK ÇALIŞTIRMA KONUSU BÜYÜK ÖLÇÜDE ÇÖZÜLDÜ
AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya ziyaretlerle ilgili değerlendirmesinde şöyle konuştu: “Sanayi çarşısındaki esnafımızın derdi her zaman bizim derdimizdir. Yaptığınız iş ile üretim yaparak, çalışarak ülkemize şehrimize önemli seviyede bir katkı sunuyorsunuz. Esnaflarımızın zenginliği, üretimi, kalkınması bu ülkeye, bu şehre katkı sunuyor. Dolayısıyla esnaflarımızın işini kendi işimiz, zenginliğini de kendi zenginliğimiz olarak görüyoruz. Burada çıraklık eğitiminin mesleki eğitime dönüşmesi ve bunların diploma alması, çıraklara maaş uygulaması ile birlikte çırak çalıştırma konusunun büyük ölçüde çözüldüğünü gördük. Esnaflarımız dünya genelinde yaşanan akaryakıt fiyatlarının artışından rahatsız ancak bunu da çözecek partinin AK Parti olduğunu görüyor.”
KARADENİZ: TÜM ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Biz her sabah güne Bismillah deyip başlıyor ve ilk işimiz mahallemizin bakkalı, kasabı, berberiyle selamlaşmak oluyor. Güne öyle başlıyoruz. Bizler esnaflarımızı şu ya da bu esnafı diye sınırlandırmıyoruz. Sanayi esnafı da bizim esnafımız, mahalle bakkalı da bizim esnafımız. Tüm esnafımız bizim için çok önemli.” >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti