Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de bayram klasiği – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
AK Parti'de bayram klasiği

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Kurban Bayramı programı yoğunluyla dikkat çekiyor. Bakan Eroğlu AK Parti il Başkanlığı’nda düzenlenecek olan bayram programında 5 müjde açıklayacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 16 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’de partide düzenlenecek olan bayramlaşma programına katılacak. Bayramlaşma programında 5 müjde açıklanacak.
Eroğlu, bayramın ikinci günü il binasında yapılacak olan bayramlaşma programı sonrası memleketi Şuhut ilçesinde düzenlenecek olan bayramlaşma törenine katılacak. Bayramın üçüncü günü olan 17 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Nuribey beldesinde bayramlaşma programına katılacak olan Bakan Eroğlu sırasıyla; Salar beldesi, Sülün beldesinde, Hocalar ilçesinde, Kızılören ilçesinde ve Erkmen beldesinde bayramlaşma programlarına katılacak. 18 Ekim Cuma günü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve beraberindekiler sabah saat 11.00’den itibaren Susuz beldesinde düzenlenecek olan bayramlaşma programına katılacaklar. Daha sonra sırasıyla; Beyyazı, Çıkrık, Çayırbağ, Fethibey beldelerinde bayramlaşma programları gerçekleştirilecek. Eroğlu, 19 Ekim Cumartesi günü, il merkezinde esnafa ve bazı sivil toplum kuruluşlarına bayram ziyaretinde bulunacak. Pazar günü ise; Gebeceler beldesi, İscehisar ilçesi, Seydiler beldesi, Bayat ilçesinde ziyaretlerde bulunacak olan Eroğlu öğleden sonra Ankara’ya dönecek. (Kocatepe Haber Merkezi)