Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de delege seçimleri başladı: “2023 hedeflerinin adımlarını atıyoruz”

VİDEOYU PAYLAŞ

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, delege seçimleriyle birlikte teşkilatlarla 2023 hedeflerinin adımlarını attıklarını, delegelerin coşku ile seçildiğini söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanlığı’nın delege seçimi dün partide gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen delege seçiminde oyunu kullandıktan sonra süreç hakkında bilgi verdi.
TOPLAMDA 400 DELEGE SEÇİLECEK
Afyonkarahisar genelinde 91 bin, AK Parti Merkez İlçede sayısı 35 bini aşan parti üyesi bulunuyor. Parti üyelerine 400 delegenin seçimi için davetiye gönderilirken, dün partide gerçekleştirilen delege seçimlerine yoğun ilgi gözlendi. Seçimlerde her mahalle üyesi kendi mahallesinin delegeleri için oy kullandı. Merkez ilçede 58 mahalledeki partili üyeler kongrelerin tamamlanmasıyla 400 delegeyi seçmiş olacak.
DELEGE SEÇİMİNE YOĞUN KATILIM
AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe ve merkeze bağlı köylerdeki parti üyeleri kongrelerde oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için partide düzenlenen seçimde oy kullandı. Sayısı 35 binin üzerinde olan parti üyeleri 400 delegenin seçimi için oy kullandı. Seçimlerde; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve çok sayıda partili oy kullandı. Seçimde her mahalle üyesi kendi mahallelerinin delegeleri için oy kullandı.
“DELEGE SEÇİMİ 15 ARALIK’A KADAR SÜRECEK”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, delege seçimleriyle birlikte tüm teşkilatların 2023 hedeflerinin adımlarını attıklarını söyledi. Sezen, “Afyonkarahisar merkezde 35 binin üzerinde üyemiz bugün (dün) hem merkez ilçemizde hem de köy ve beldelerimizde delege seçimi için sandık başına gitti. Delege seçim sürecimiz 6-15 Aralık tarihleri arasında devam edecek. Tüm üyelerimizin ciddi bir katılım var. Biz demokrasi adına bu seçimin güzel bir faaliyet olduğunu düşünüyoruz. İnşallah 7. olağan kongremiz bizim tazelenme, yenilenme, muhasebe etme dönemi olacak. En alt birimimiz olan mahallelerdeki köylerimizdeki üyelerimizle birlikte bu süreci başlatmış bulunuyoruz. Daha kapsamlı, daha kucaklayıcı, toplumun her kesimine hitap eden bir anlayış içerisinde çalışacağız. Delege seçimlerimiz ile birlikte üç beldemizde kongremiz var. Bu kongrelerimizi yılbaşına kadar tamamlayacağız. Yılbaşı itibariyle de ilçe kongrelerimiz başlayacak. Daha sonra da il kongremiz ve ardından büyük kongremiz tamamlanmış olacak.” dedi.
“SEÇİM HAYIRLARA VESİLE OLSUN”
AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar sürekli halkın yanında olduğunu dile getiren Sezen, “AK Parti istişare ile ortak akılla bugünlere gelmiş bir partidir. AK Parti bu milletin ta kendisidir. Mayasında hamurunda bizim milletimiz vardır. Afyonkarahisar halkımız da Sayın Cumhurbaşkanımıza AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar eşsiz destekleriyle yanında olmuştur. Seçimin partimiz, hemşehrilerimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.
“DEMOKRATİK BİR YARIŞ YAPILDI”
Türkiye’nin yenilenme sürecinde çok daha güçlü bir motivasyon ve kadrolarla 2023 hedeflerine doğru yürüdüğünü söyleyen Sezen, “Biz delege seçimlerimiz ile birlikte şu anda teşkilatlarımızla 2023 hedeflerinin adımlarını atıyoruz. Bugün (dün) delegelerimizi coşku ile seçiyoruz. Sandıklarımız sabahın erken saatlerinde kuruldu. Mahalle, mahalle bütün Afyonkarahisar olarak kendi içimizdeki bu demokratik yarışı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti