Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de hedef 20 bin yeni üye

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Bayat ve İhsaniye ilçelerinde yaptığı konuşmada, AK Parti’nin kalesi olan Afyonkarahisar’da tüm halkın oylarına talip olduklarını söyledi. Sezen, “Afyonkarahisar’dan 20 bin yeni üye ile Sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğunuz sözü yerine getireceğiz” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Par-tisi’nde (AK Parti) “İnan-dığın Yolda Yürü” sloganı ile başlayan olağan seçimli genel kurul sürecinde hafta sonu İhsaniye ve Bayat kongreleri koronavirüs tedbirleri kapsamında yapıldı. İhsaniye AK Parti 6. olağan ilçe kongresinde atanmış Başkan Tecelli Könül ekibiyle birlikte göreve seçildi. AK Parti Bayat İlçe Başkanlığı 7. olağan kongresinde atanmış İlçe Başkanı Mehmet Bayatlı listesiyle göreve seçildi.
Kongrelere; AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burha-nettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve çok sayıda partili katıldı.
“MİLLETE GÜVENEN
ANLAYIŞLA İLERLENİYOR”
Bayat ve İhsaniye AK Parti İlçe Başkanlıklarının genel kurul toplantılarında konuşan AK Parti İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi aciz bir yönetim anlayışından kendine ve milletine güvenen bir anlayışla ilerlediklerini kaydetti. Çelebi, “Medeniyetinden ilham alan, ruh kökünü kaybetmeden dünyaya açılan yepyeni bir vizyonla hareket eden anlayışla yapılamaz denilenleri yapıp geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Büyük projeleri yaparak hayallerimizi gerçeğe dönüştürerek yarınlara hızla ilerliyoruz. Tüm bunları da gerçekleştirirken biliyoruz ki yanımızda daima sizler varsınız. AK Partimizin, ülkemizin her bir köşesinde bulunan inançlı kararlı ve gayretli milyonlarca üyesi var. Tatil yüzü görmeden evlatlarının ailelerinin zamanlarından adeta çalarak kapı kapı dolaşan vatandaşımızın derdi ile hemhal olan fedakârlığı var. Aklını kiraya vermiş hainler 15 Temmuz’da bu milletin vergileriyle alınmış silahları yine bu millete doğrulttu. Aziz milletimiz ise meydanlarda dimdik durarak ülkemizin geleceği için sarsılmaz inancı ve kararlılığını göstermiştir.” dedi.
“EN KAPSAMLI YOL İHSANİYE’YE YAPILDI”
İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban yapılan ve yapılmakta olan hizmetleri anlatmaya konuşma süresinin yeterli olmayacağını vurguladı. Çoban şöyle konuştu: “Sadece bir hizmete kısaca değinmek, sonra konuşmamı sonlandırmak istiyorum. Buradaki arkadaşlarımızın da teşkilatımızın da vakıf olduğu İl Özel İdarede yapılan en uzun en kapsamlı en masraflı yol İhsaniye’ye yapıldığını hatırlatmak istiyorum.19 kilometrelik güzergâh altyapısıyla 10 santim sıcak asfalt hizmete açıldı. Belki 19 kilometrelik bir yol kısa olarak düşünülebilir ama maliyeti, altyapısı ile birlikte kilometresi 500 bin TL’ye mal oldu. Toplamda hesap edildiğinde yaklaşık 9 buçuk milyon TL’lik bir kaynağın İhsaniye’ye harcandığını görmüş olursunuz.”
“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
HARFİYEN UYGULANIYOR”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptığı konuşmada 2023 yılı itibariyle yeni bir dönemin başlayacağını kaydetti. Zeybek, “Maalesef bazı ilçelerimizde, beldelerimizde yol kazaları yaşadık ancak bu kazaları telafi ederek 2023’te yeni bir dönem başlangıcının yapılacağını düşünüyorum. Afyonkarahisar’da Belediye Başkanı olarak görev yaparken bu dönemde Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği üzere ‘Gönül Belediyeciliğini’ birebir harfiyen uygulamaya çalışan bir kardeşinizim. İnşallah bundan sonra da tüm ilçe ve beldelerde AK Partili Belediye Başkanı arkadaşlarımız görev başına gelirler, ilçe ve beldeleri hak ettiği yere getirirler diye düşünüyorum. Kongrelerimiz tekrar hayırlı uğurlu olsun. Arkadaşlara başarılar diliyorum.” diye konuştu.
“CUMHURBAŞKANINA VERİLEN
SÖZ YERİNE GETİRİLECEK”
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen AK Parti kalelerinden birinin de Afyonkarahisar olduğunu kaydetti. Partisinin kurulduğu Afyon-karahisar’da her seçimde Türkiye ortalamasının yüzde 10 ile 15’i üzerinde oy aldıklarına dikkat çeken Sezen, “Tabii ki bu yeter mi yetmez. Biz tüm Afyonkara-hisar halkımızın oylarına talibiz. Yedi düvele karşı mücadele eden Sayın Cumhurbaşkanımız bu kadar işin gücün arasında teşkilatlarımıza ayrı bir değer veriyor. Afyonkarahi-sar teşkilatı olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik. Yılbaşına kadar in-şallah kongrelerimiz tamam-lanır tamamlanmaz Afyon-karahisar’dan 20 bin yeni üye ile Sayın Cumhurbaş-kanımıza vermiş olduğunuz sözü yerine getireceğiz. Tabii bu 20 bin üye ile kalır mı, kalmamalı. Ben bütün teşkilatlarımıza çağrıda bulunuyorum; Bugünden tezi yok yeni göreve gelecek olan ilçe yönetimlerimiz Kadın – Gençlik Kollarımızdaki herkes gece gündüz demeden kapı kapı dolaşıp hem partimize üye kazandıracak hem de hizmetlerimizi anlatacak. Kardeşlerim seçim bir gün geldi geçti. Seçimlerde kazanmak da var kaybetmekte. Daima her seçimden sonra biz yine canla başla çalışacak ve hazırlıklarımızı yapacağız.” şeklinde konuştu.
“TÜRK HALKI BİRLİK VE
DAYANIŞMA İÇERİSİNDE”
Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini kaydeden AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye bir ateş çemberinin içinden geçiyor. Dört bir koldan saldırı altındayız. Çok şükür tüm bunlara gereken cevabı verebilecek bir liderimiz var. Birlik, beraberlik, cesaret ve dayanışma içerisindeyiz. Bu büyük bir nimettir. AK Parti sadece Türkiye’nin değil dünyanın da en güçlü, en disiplin siyasi organizasyonudur. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha güzel bir geleceğe hep Birlikte yürüyeceğiz. Bizim hedefimiz sadece seçimleri kazanmak değildir, bizim başka bir hedefimizde ülkemizin birliğini düzenli güvenli ve bir gelecek bırakmaktır. Bizler bu kutlu davanın yılmaz bekçileriyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde durmadan çalışmaya, koşmaya gece gündüz demeden hizmet etmeye devam edeceğiz.” Bayat ve İhsaniye ilçe kongrelerinde; Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, İhsaniye İlçe Başkanı Tecelli Könül, Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur ve Bayat ilçe Başkanı Mehmet Bayatlı da konuşma yaptı. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti