Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti’de siyaset, halka hizmet ve müreffeh bir ülke için yapılır”

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, gelenekselleştirdiği vefa toplantılarına bir yenisini ekledi. Uluçay, “Bir vefa
hareketi olan AK Parti’yi şehrimizde bugünlere taşıyan büyüklerimizin hizmetlerini unutmamız mümkün değil” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın geleneksel hale dönüştürdüğü “Vefa Buluşmaları” toplantıları devam ediyor. Son vefa toplantısına; İkinci dönem AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Genel Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban katıldı.
“ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”
Katılımcılara hitap eden AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, yakın geçmişte vesayete karşı verilen mücadele ve dayanışmanın örnek bir tutum olduğunun altını çizerek, “Vefa toplantılarımız kapsamında Partimizi 2001 yılında şehrimizde kuran birbirinden değerli ekibin akabindeki 2. dönem dava arkadaşlarımız ile buluştuk. Hem dertleştik, hem de o günlerde verilen büyük mücadeleyi konuştuk. Rabbim, birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin.” dedi.
“AYNI AŞKLA VE ŞEVKLE
2023 HEDEFLERİNE YÜRÜYORUZ”
AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu belirten Uluçay, “Kuruluşundan bugüne kadar dava taşına omuz veren ve teşkilatımızda görev yapmakta olan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun. Biz, aynı aşkla sevdalanmış milyonlarca yürek olarak, büyük bir aileyiz ve bu ailemiz ile birlikte el ele verdik, 2023 hedeflerimize büyük bir azim ve kararlılıkla yürüyoruz.” diye konuştu.
“AK PARTİ DÜNYANIN EN
BÜYÜK SİYASİ TEŞKİLATI”
AK Parti’nin sadece Türkiye’nin değil dünyanın en büyük siyasi teşkilatı olduğunu belirten Uluçay sözlerini şöyle tamamladı: “Kimi insanlar siyaset kurumunu belirli hesaplar üzerinden bir araç olarak görür. Kimi insanlar da kendi statüsünde değişiklik için siyasi partileri vasıta olarak görür, onun için girer. Bunlar dün vardı, bugün de var, yarın da olacak. AK davanın neferleri siyaseti, siyaset kurumunu, millete, halka hizmet etmek, halkın önündeki engelleri kaldırmak, daha müreffeh bir ülke oluşturmak için birlikte yola koyulurlar. AK Parti’nin toplumdaki karşılığı budur. Bu yüzden 2002’den beri girdiğimiz her seçimden zaferle çıkıyoruz. Toplantı katılımcılarımızda bu davaya dün ettikleri hizmeti bugünde sürderen AK Parti neferleridir. Bu yüzdendir ki AK Parti sadece Türkiye’nin değil dünyanın en büyük siyasi teşkilatıdır.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti