Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partili kadınlardan Afyonkarahisar’a 22 bin fidan

Bu haberin fotoğrafı yok
AK Partili kadınlardan Afyonkarahisar’a 22 bin fidan

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından “Bir Ağaç, Bin Nefes, Bir Kadın, Bin Umut” sloganı ile başlatılan “81 İlde 81 AK Orman Projesi” kapsamında AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Köprülü köyüne 22 bin fidan dikimi gerçekleştirildi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından hazırlanan ‘’81 İlde 81 AK Orman”http://m.kocatepegazetesi.com/” projesi kapsamında AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından AK Parti üyesi her kadın için birer fidan dikimi gerçekleştirilerek, 22 bin fidan toprakla buluştu. Yoğun hava muhalefetine rağmen gerçekleştirilen fidan dikiminde AK Partili kadınlar fidanlara ilk can suyunu verdi.
Fidan dikim töreninde konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkal, doğa sevgisinin İslamiyet dininde öneminin büyük olduğunu belirterek, “Peygamberimiz ‘Kıyamet kopsa bile elinizde bir fidan varsa dikiniz’ demiştir. Ağaç dikmek kutsal bir olaydır. AK Partili kadınlar Afyonkarahisar’a diktikleri fidanlar ile gelecek neslin alacağı temiz nefeslere de katkı sunacaktır” dedi. Özkal, AK Parti kadın kollarına her bir üyenin bire bir diyalogla kazandırıldığını kaydederek, “Türkiye genelinde 3 milyon 300 bin üyemiz var. Bunun 22 bini Afyonkarahisar kadın kollarına ait. Tüm bu üyeler AK Parti’ye gönül vermiş insanlarımızın bire bir kapı çalması ve diyalog kurması ile kazandırıldı” diye konuştu.
Amaçlarının daha yeşil bir Afyonkarahisar kazandırmak olduğunu ifade eden Özkal, şunları söyledi: “Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanımız Güldal Akşit, Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ve Başbakanımızın da desteğiyle Türkiye genelinde fidan dikiyoruz. AK Parti Kadın Kolları üye sayısında 3 milyon 300 bini geçmiş durumdayız. Bu Türkiye’nin dört bir yanında 3 ,5 milyon fidanın toprakla buluşması anlamına geliyor. Bu sosyal sorumluluk projesi ile de her kadın üye için bir fidan dikerek doğayı korumanın yanında kadın üyelerimizin bu dünyada bir dikili ağacı olmasını sağlıyoruz. Dikilen fidanlar ağaca dönüştükçe inşallah gelecek nesillere bu ağaçlar kalacak. Böyle bir onuru bizlere yaşattıkları için genel merkezimize, Orman ve Su İşleri Bakanımıza ve Başbakanımıza teşekkür ediyoruz.”
Fidan dikim törenine Özkal’ın yanı sıra AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Rasime Fedekar, Seçim İşleri Başkanı Ferda Ertürk, Mali ve İdari İşler Başkanı Atike Selman ve İl Sekreteri Elif Yumak, Yönetim Kurulu Üyeleri Nurten Bilensoy, Şerife Teksöğüt, Hatice Özkan, Saadet Dener, Neşe Yılmaz, Meral Katar, Selma Uyan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Yonca Onur ile çok sayıda partili ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Yaklaşık 1 saat süren fidan dikiminin ardından AK Partili kadınlar hatıra fotoğrafı çektirdiler. (Kocatepe)