Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK teşkilatlar “vefa” için birarada

AK Parti Vefa Yemeği
AK teşkilatlar “vefa” için birarada

AK Parti Vefa Yemeği 18 Mart Cumartesi akşamı Akrones Otel’de gerçekleştirildi. Programa; AK Parti’nin eski ve yeni İl ve İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
“BİZDE KARDEŞLİK HUKUKU VAR”
Programın açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaptı. Vefa, birlik, beraberlik yemeği katılımcılarına katılımları nedeniyle teşekkür eden Yurdunuseven; “Biz AK Parti olarak bir dava ve misyon partisiyiz. 15 yıldır bu misyonu hep yükselterek, halkımızın desteğini de her zaman yüksek oranda alarak bugünlere kadar getirdik. Dava ve misyon hareketimiz inşallah günümüzde de büyüyüp, genişleyip devam edecek. AK Parti olarak bizde diğer partilerde görülmeyen bir kardeşlik hukukumuz var. Partimizin kurulduğu 2001 yılından itibaren bugüne dek görev yapan tüm kardeşlerimizle kardeşlik hukukumuzu hiç eksik etmedik. Onlarla beraber olduk, bundan sonra da birlikte olmaya devam edeceğiz. AK Parti de katılımcılarımızın resmi görevi olsa da olmasa da hepimizin bir görevi var. Özellikle 16 Nisan tarihini önemsiyoruz. Her seçim bizim için çok önemli diyoruz. Gerçek manada 16 Nisan’da ki halk oylaması bizim için önemli bir seçim. Sizlerin halk oylamasında özel bir göreviniz var. Birlik, beraberlik, vefa yemeğimizde bunları hasbihal etmek birarada olmayı istedik” dedi.
“KURUCU YÖNETİMLERİ ÖNEMSİYORUM”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, düzenlenen birlik, beraberlik yemeğinde çok güzel ve özel bir vefa örneği sergilendiğini belirtti. Parti kuruluşundan bu tarafa görev alan, emek veren isimleri bir araya toplayan AK Parti teşkilatına teşekkür eden Çoban; “Salona girişte masalara göz attık. Gençlik, Kadın Kolları, İlçe Başkanları ya da yönetim kurulundan arkadaşlarımızı gördük. Onları görünce aklımız, fikrimiz 2001 yılına gitti. Bu arkadaşlarımızla gerçekten birçok anılarımız var. Üzülüp, ağladığımız anlar olduğu kadar ondan daha fazla sevindiğimiz, coşkulandığımız, birlik ve beraberlikten iftihar ettiğimiz arkadaşlarımız var. Afyonkarahisar AK Partimizin kuruluşuna ev sahipliği yapmış topraklar. Bu bakımdan Cumhurbaşkanımız da her konuşmasında ‘Biz Afyonkarahisar’dan yola çıkarken’ diye cümleleri defalarca kurmaktadır. Allah razı olsun şu anda aramızda değil ama Afyonkarahisar çalışmalarımızın kahramanı Doç. Dr. Sait Açba Milletvekilimizdir. Biz ta o günden bugüne partimizin Genel Başkanı kurucusu R. Tayyip Erdoğan’ın talimatlarını yerine getirdik. İl yönetimini kuran kadın ve gençlik kollarımızı oluşturan 30 arkadaşımızı ve ilçelerde ki 15’er kişilik yönetimi kuran 15’er arkadaşımızı çok önemsiyorum. Çünkü onlar hiçbir ışık yokken hatta ne tür bir badire ile karşılaşacağını bilmeden her türlü endişeyi iterek bu işe baş koydular. Allah’a hamd olsun samimi inançlı kardeşlerimizin gayretiyle girdiğimiz ilk seçimde iktidar diğer seçimlerde de iktidar çoğunluğu sağlandı. Bu vesile ile geçmişte ve halen görev yapan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun diyorum” diye konuştu.
KADIN ÖZVERİSİ HER YERİ KAPLADI
AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Afyonkarahisar Kurucu İl Kadın Kolları Başkanı olarak dünden bugüne verilen emeği anlattı. AK Partinin kuruluş aşamasında daha önce kadın kolları teşkilatı kurulmamış yörelerde özveri ile çalıştıklarını hatırlatan ve kader birliği içinde bulunduğu dava arkadaşlarına teşekkür eden Özkal; “O dönem hatırlanacağı üzere Başbakan hastaydı. Her an seçim olacak şekilde teşkilatlanmanın yanı sıra ciddi bir çalışma yürüttük. Kadın olarak kadınların saha çalışmasına, teşkilatlanmasına alışık olmayan yerlerde tereddüt etmeden çalıştık. Şartlara teslim olmadık. Dolayısıyla şartlar bize teslim oldu. Her gittiğimiz eve bir ampul götürüp takıyorduk. Bu ampul nasıl evinizi aydınlattıysa AK Parti’ye vereceğiniz destek hayatınızı aydınlatacak diyorduk. Nitekim propaganda çalışmamızda ki sözlerimiz hayata geçti. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar iktidar yürüyüşümüzde cansiperane çaba gösteren tüm teşkilat mensubu kardeşlerime, partililerimize bu vesile ile şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
“KAPI KAPI DOLAŞIP
DESTAN YAZALIM”
Programın son konuşmasını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptı. Eski ve mevcut teşkilat mensupları ve partililerle birarada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Eroğlu şunları söyledi: “AK Parti dünyanın en büyük siyasi organizasyonudur. Ayrıca üst üste iktidar olmasına rağmen dünyada en fazla oylarını arttıran partidir. AK Parti büyük bir ailedir. Şu an da dünyadaki en büyük siyasi organizasyon AK Parti’dir. 9 milyonu aşkın üyesi var. Sırf kadın kolları 4 milyonu aşkın kadın kolları üyemiz var. Ayrıca bir de dünyada pek çok parti iktidar olunca oy kaybeder. İktidar olmak zordur. Çünkü önünüzdeki bütün meseleleri çözmek zorundasınız. Dünyada iktidar olmasına rağmen üst üste seçimi kazanan oylarını artıran parti tek parti AK Parti’dir. İnşallah birlik beraberlik kardeşliğimiz daha da pekişerek devam edecek. Bu referandum tarihimizdeki en önemli seçim diyeceksiniz ki ‘her seçim önemli’ fakat bu daha önemli. Samimiyet ve yürekten gelerek söylüyorum az çok tarihi bilen bir kişi olarak 1899’dan beri son çağ tarihini Osmanlı tarihini, cumhuriyet tarihini bilen bir kişi olarak söylüyorum bu milletimizin tarihindeki en önemli bir referandumdur. Bunun için sizlerden istirhamım 15 Nisana kadar şurada kaç gün kaldı? Bir ay bile yok. Dolayısı ile sizlerden hep birlikte kapı kapı dolaşarak Afyonkarahisar’da çok büyük destan yazmaya hazır mıyız?” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti