Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKAL öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı

AKAL mezuniyet töreninde 12.

AKAL mezuniyet töreninde 12. sınıflardan 227 öğrenci aileleri ve öğretmenleriyle birlikte mezuniyet sevincini yaşadı. Öğrencilerden Melek Gülden Soytekin okul birincisi olarak mezun oldu

Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi (AKAL) son sınıf öğrencileri için okulda mezuniyet töreni düzenlendi.
MEZUNİYET ÖNCESİ GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ YAPILDI
Mezuniyet töreni öncesinde AKAL Gençlik Haftası programı kapsamında 16-17 Mayıs 2022 tarihlerinde sosyal, kültürel, sportif ve akademik etkinlikler gerçekleştirildi. Okul bahçesinde kurulan stantlarda unutulmaya yüz tutan keçecilik sanatı, Tip 1 diyabet hastalıkları, Çölyak hastalığı ile ilgili stand kitap fuarı ve takı tasarımı etkinlikleri yapıldı. Aynı zamanda “Atatürk ve Gençlik, Kurtuluş Savaşı’nda Afyonkarahisar’ın Önemi” konulu seminer yapıldı. Seminerin ardından AKAL öğrenci grubunun oluşturduğu grubun seslendirdiği şarkılarla öğrenciler eğlenme imkânı buldu.
AKAL BU YIL 227 MEZUN VERDİ
18 Mayıs 2022 Çarşamba günü öğleden sonra Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi’nde (AKAL) 12. sınıflardan 227 öğrenci için mezuniyet töreni organize edildi. Törende konuşan Okul Müdürü Necdet Saraçoğlu, 227 mezun öğrenciyi mezuniyetleri nedeniyle kutladı. Saraçoğlu, mezun öğrenciler üzerindeki emekleri nedeniyle öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.
OKUL BİRİNCİSİ SOYTEKİN OLDU
Okulu birincilikle bitiren Melek Gülden Soytekin, birincilik plaketini, ödülünü ve diplomasını İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Duman’ın elinden aldı. Okulda eğitim süreleri boyunca örnek davranışlar sergileyen arkadaşlık ve vefa duygusunda önemli bir profil çizen öğrencilere belge ve ödülleri verildi. Mezun öğrencilerin geçiş seramonosinde her sınıfın kendine özgü taşıdığı pankartlar dikkat topladı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti