Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akar, radyo yayıncılığının 94. yılını kutladı

Gün FM Yönetim Kurulu

Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar Türkiye de radyo yayıncılığının 94. yıldönümünü kutladı

 

Fadime Akar, “Alo Alo Muhterem Samiin, Burası İstanbul Telsiz Telefonu.” ifadeleriyle Türkiye’de radyo yayıncılığının, 94 yıl önce 6 Mayıs 1927 tariinde Sirkeci’nin meşhur Büyük Postane bodrumunda Eşref Şefik’in bu anonsla başladığını dile getirdi.
6 MAYIS
RADYO GÜNÜ
Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar Türkiye’de radyoculuğun başladığı gün olan 6 Mayıs tarihinin Radyo Günü olarak kutlandığını ifade etti. Akar şunları kaydetti: “Radyolarımız samimi bir arkadaş olarak, eğitici, öğretici, tanıtıcı, eğlendirici gücü ve etkisiyle gönüllerimizde taht kurmuştur. Her düşünceye ve sese açık mikrofonlarıyla kültürel hayatın ve demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olmuştur. Radyo yayıncılığının 94’üncü yılında, radyoya gönül vermiş ve halen aynı heyecanı hisseden yayıncılar olarak, 6 Mayıs Radyo Gününü kutlamanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz.”
GÜN FM ÖNEMLİ YAYINLAR YAPIYOR
Gün FM’in yayın çizgisiyle sesli gazete gibi olduğunu dile getiren Akar sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz radyo olarak eğitim, sağlık, kültür ve sanat gibi önemli konulara ilişkin yayınlar yapmaktayız. Alanında uzman konuklarımızı ağırlayarak dinleyicilerimizi bilgilendirmekteyiz. Yaptığımız yayınların kısa özetleri gazetelerimizde ve internet medyasında haber olarak yayınlanıyor. Bu vesile ile sayfalarında bizlere yer veren tüm gazeteci arkadaşlarıma şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ederim. Bizler tüm çalışanlarımızla büyük bir aileyiz. Daima bu sıcaklığı koruyoruz ve bu da yayınlarımıza yansıyor.” >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti