Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akdağ Tabiat Parkı’nda çalışmalar sürüyor

Akdağ Tabiat Parkı’nda çalışmalar sürüyor
Akdağ Tabiat Parkı’nda çalışmalar sürüyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun destekleri ile Akdağ Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilecek olan büyük yatırımlar için çalışmalar hızla devam ediyor.
Konu hakkında bir açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl; “Bizim burada amacımız Sandıklı Belediyesi olarak doğa turizmini, termal turizmi, tabiat turizmini birleştirmek ve gelen misafirlerimize farkındalık oluşturmak. Son zamanlarda bungalov tarzı evlerin yapılmasıyla Akdağ cazibe merkezi haline geldi. Denizli’den Uşak’tan Burdur’dan Isparta’dan çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimiz kamp kuruyor ve termal bölgelerde konaklıyorlar” dedi.
Çöl, şöyle devam etti:
“Akdağ Tabiat Parkı özellikle butik oteller, kayak merkezleri, spor kompleksleri, antrenman sahaları, motor sporlarının yapılabileceği alanların hayata geçmesi ile bölgenin sayılı tesisleri arasına girecektir. Bu çalışmaların ortaya çıkması, hazırlanması, bütçelerinin ayrılması gerçekten hiç kolay değil. Ben bu vesileyle Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na canı gönülden teşekkürlerimi sunuyor, ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”