Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akgöz istifa etti

Bu haberin fotoğrafı yok

Milletvekili aday adaylığı için CHP İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğiini bildiren Ramazan Akgöz, parti genel merkezine giderek konuyla ilgili görüşmeler yaptığını söyledi. Akgöz, başkentte ki havasının olumlu olduğunu vurguladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Ramazan Akgöz, milletvekili aday adayı olabilmek amacıyla il başkanlığı görevinden istifa etti. Dün itibari ile istifa ettiğini açıklayan Ramazan Akgöz, başkentte konuyla ilgili bir dizi temaslarda bulunduğunu söyledi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve partinin diğer kurmayları olan; Süheyl Batum, Bilnur Tamaylıgil, İzzet Çetin’le bizzat görüştüğünü aktaran Akgöz şöyle konuştu: “Ben sonuç olarak milletvekili aday adayı olma için bir karar verdim. Partimizin genel merkez yöneticileri benim bu kararımı çok iyi karşıladılar. Karşılıklı olarak durumu değerlendirdik. Bu tavır beni memnun etti. Kendileri çalışmalarımızı takip ederek memnun kaldıklarını söylediler. Milletvekili aday adaylığını hak ettiğimiz söylendi.”
CHP İl Başkanlığı görevini kimin yürüteceğini önümüzdeki günlerde toplanacak olan CHP İl Yönetim Kurulu üyelerinin belirleyeceğini dile getiren Akgöz sözlerine şöyle devam etti: “Partimizin yönetim kurulu üyeleri toplanıp münasip gördükleri bir isim üzerinde uzlaşmaya çalışacaklar. Elbette benimde gönlümden geçen bir isim var ama kararı yönetim kurulumuz verecek. Eğer önerilen isimler arasında ittifak sağlanamazsa dışarıdan bir kişinin bu göreve getirilmesi için MYK’nın uygun görmesi halinde atama yapılır.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti