Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akgündüz’den tek çatıda toplanma çağrısı

Afyonkarahisar Şubesi’nde 45 üyesi
Akgündüz'den tek çatıda toplanma çağrısı

Afyonkarahisar Şubesi’nde 45 üyesi bulunan Türkiye Muhtarlar Derneği’nin Şube Başkanı Süleyman Akagündüz, bölünmeler sonucu üç ayrı muhtar derneğinin faaliyette olduğunu kaydetti.
Süleyman Akagündüz, Türkiye Muhtarlar Derneği Şubesi, Tüm Muhtarlar Derneği ve Afyon Muhtarlar Derneği olmak üzere üç ayrı derneğin bulunduğunu belirtti. Kocatepe Gazetesi muhabirine bilgi veren Akagündüz şöyle konuştu: “Türkiye Muhtarlar Derneği’nin 1970 yılında TBMM kararı ile ismi verilen bir dernek olduğunu hatırlatmakta yarar görüyorum. Bu derneğin Şube Başkanı olarak Afyonkarahisarımız’a hizmet veren tüm muhtarlarımızın hepsini Türkiye Muhtarlar Derneği Şubesi çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Malum bir elin nesi var iki elin sesi var. Afyonkarahisarımızın daha çok gelişip güzelleşmesi için sorunlarımızı hep birlikte konuşarak biraraya geleceğimiz toplantılarda ilgili makamlara iletmemiz önem arz ediyor. Bu nedenle tüm muhtarlarımızı Türkiye Muhtarlar Derneği Şubesine üye olmaya davet ediyorum.”
Akagündüz’e; Mecidiye Mahallesi Muhtarı Deniz Özcan, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Mehmet Özkan, Kışlacık Mahallesi Muhtarı Ahmet Demir, Kasımpaşa Mahallesi Muhtarı Abdullah Tugan destek verdiler.
>> Burcu AYDIN’ın haberi