Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akıl almaz cinayet – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Akıl almaz cinayet

Afyonkarahisar’da 7 ay önce kaybolan 30 yaşındaki H.B.’yi öldüren K. T., kadının vefat eden babasından kalan emekli maaşını çekince yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, 7 Kasım 2011 tarihinde kaybolan ve akibetinden bir daha haber alınamayan H.B.’yi bulmak için çalışma başlattı. H.B.’nin kayıp olduğu tarihten itibaren, vefat eden babasının emekli maaşının çekilip çekilmediğini araştıran ekipler, 2012’nin Mart ayına kadar maaşın düzenli olarak ATM’lerden çekildiğini, maaşı çeken kişinin H.B. ile daha önce birlikte yaşayan evli ve 2 çocuk babası K.T. olduğunu belirledi.
SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Bunun üzerine harekete geçen ekipler, K.T.’yi gözaltına aldı. Polis, K.T.’nin evinde ve kullandığı araçta inceleme yaptı. İncelemede, H.B.’ye ait ATM kartı, kredi kartı, harcama dökümleri ve sim kart bulundu. Sorgusunda suçunu itiraf eden K.T., olaydan önce yaklaşık 1 yıl H.B. ile beraber yaşadıklarını, uyurken bıçakla boğazını keserek öldürdüğünü söyledi. K.T. ayrıca, cesedi yorgana sararak Afyonkarahisar’daki bir köyün yakınındaki dereye attığını itiraf etti. Bunun üzerine önceki gün Akçin Deresi’nde arama yapan ekipler, insan kemikleri buldu. Kemiklerin H.B.’ye ait olduğu belirlendi. Yapılan araştırmada, H.B.’nin 7,5 aylık hamile olduğu kaydedildi. K.T. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Afyonkarahisar’da 7 ay önce kaybolan 7,5 aylık hamile H.B’yi öldüren 30 yaşındaki K.T., Cumhuriyet Savcılığı’ndaki sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan K.T., Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti