Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akıncı’dan nezaket ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Akıncı’dan nezaket ziyareti – Kocatepe Gazetesi
Akıncı'dan nezaket ziyareti

Anayasa Mahkemesi Üyesi Mümtaz Akıncı Vali Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu

Afyonkarahisar’da uzun yıllar avukatlık ve Baro Başkanlığı yapan hemşehrimiz Celal Mümtaz Akıncı, 2010 yılında Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilmişti. 13 Ekim’de görevinde beşinci yılını dolduracak olan Anayasa Mahkemesi Üyesi Akıncı, Vali Hakan Yusuf Güner ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner, Anayasa Mahkemesi Üyesi Celal Mümtaz Akıncı’ya teşekkür ederken, Afyonkarahisar Valiliği koordinatörlüğünde paydaş kurumlarca yürütülen projeler ile Valilik için getirilen yeni yönetim biçimi, yeni Valilik binası ve yeni Valilik logosu hakkında bilgiler verdi.
Memleketi olması nedeniyle Afyonkarahisar’ın takipçisi ve destekçisi olduğunu belirten Anayasa Mahkemesi Üyesi Akıncı, son dönemlerde Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik ortamının geliştirildiğini, çok önemli çalışmalar ve faaliyetlerde bulunulduğunu bu anlamda da il yöneticilerinden başta Vali Güner olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Başkan Çoban’ı da ziyaret etti

Anayasa Mahkemesi Üyesi hemşehrimiz Celal Mümtaz Akıncı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Ziyareti nedeniyle Celal Mümtaz Akıncı’ya teşekkür eden Başkan Çoban, Akıncı’ya belediye hizmetleriyle ilgili bilgi verdi.