Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akkuş, ilçelerde çalışıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Akkuş, ilçelerde çalışıyor

AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı Mevlüt Akkuş, Sinanpaşa, Hocalar, Emirdağ, Sandıklı ve Şuhut ilçe teşkilatlarını ziyaret etti

İlçe teşkilatlarına yönelik ziyaretlerine bütün hızıyla devam eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mevlüt Akkuş, Sinanpaşa, Hocalar, Emirdağ, Sandıklı ve Şuhut ilçe başkanları ve yönetimlerini ziyaret etti. Teşkilatlara çalışmalarında başarılar dileyen Akkuş, kendisi hakkında partililere bilgiler verdi. İlk olarak AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Ünal Karadağ ve yönetimine bir ziyaret gerçekleştiren Milletvekili aday adayı Akkuş, teşkilat çalışmaları hakkında Karadağ’dan bilgiler alarak, “Teşkilatla-rımızın diri ve canlı olması bizleri son derece mutlu etti. İnanıyorum ki 1 Kasım günü yeniden tek başımıza iktidar olacağız” dedi.
Sinanpaşa’nın ardından sırasıyla Hocalar İlçe Başkanı İsmail Özkuleli, Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Şuhut İlçe Başkanı Gültekin Özdemir ve Emirdağ ilçe başkanı Serkan Koyuncu’yu ziyaret eden Milletvekili aday adayı Akkuş, AK Parti’nin iktidara geldiği ilk günden bugüne kadar ülkeye yatırım ve hizmet yağdırdığını söyledi. Akkuş, “Bundan 13 yıl öncesine baktığımızda her tarafından borç akan, mağdur ve mazlumu gözetmeyen bir Türkiye vardı. Bu gün ülkemize eğitim, ulaşım, sağlık, gölet, barajlar gibi sayısız yatırımlar yapıldı. Yapılan bu yatırımlar bizleri inandığımız hak davasına bir kez daha bağladı” diyerek konuştu.
ATSO VE ATB’YE ZİYARET
Akkuş, STK ziyaretleri çerçevesinde ATSO ve ATB Başkanlarını ziyaret etti.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser ile Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürleri ziyaret eden Milletvekili aday adayı Mevlüt Akkuş, şehrin sanayi ve ticaret ağının her geçen gün geliştiğini söyledi. AK Parti’nin 12 yıllık iktidar döneminde ülkenin ihracatının yükseldiğine dikkat çeken Akkuş, ATSO Başkanı Serteser ve ATB Başkanı Mühsürlerin ihracatın artmasında büyük desteklerinin olduğuna dikkat çekti. Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Milletvekili aday adayı Akkuş, “STK ziyaretlerimize ATSO ve ATB ile devam ediyoruz. İki odamızda Afyonkarahisar’ımızın gelişmesi için büyük çaba harcıyor. Son 12 yılda ülkemizin ihracatındaki artışa ilimizdeki sanayicilerimizde destek veriyor. Bundan sonra da ihracatın artarak devam etmesini temenni ediyoruz. ATSO Başkanımız Hüsnü Serteser ile ATB Başkanımız Mehmet Mühsürler’e çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti