Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akören, Taşoluk’u rahat geçti: 6-1

Bu haberin fotoğrafı yok
Akören, Taşoluk'u rahat geçti: 6-1

Play-Off Ligi’nde mücadele eden Akören Belediyespor ve Taşoluk Belediyespor, dün Merkez 3 Nolu Saha’da karşılaştı. Akören, rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koydu ve maçı 6-1 kazandı.

Play-Off Ligi’nin ikinci haftasının bol mücadeleli maçında Akören Belediyespor, Taşolukspor’la karşılaştı. Merkez 3 Nolu Saha’da oynanan maçta Turkuvaz Beyazlı ekip, rakibi Taşolukspor’u 6-1 gibi net bir skorla geçerek hanesine üç puanı yazdırdı. Geçen hafta Salarspor’a son dakikada yenilen Akören Belediyespor, ligin üç puanlı ekiplerinden Taşolukspor’la karşılaştı. Maç pozisyon ve gol bakımından bir hayli zengindi.
İlk gol Taşoluk’tan
Dün oynanan maçta kaleler 90 dakika içerisinde toplam 7 gol gördü. Maçta ilk gol Taşolukspor’dan geldi. Maçın 15’inci dakikasında Celalettin, ceza sahası içinden sert bir vuruşla topu Akörenspor filelerine bıraktı. 1-0. Bu gol aynı zamanda Taşolukspor’un maçtaki son sayısı oldu. Bu golden bir dakika sonra Akörenspor Rıfat’ın attığı golle eşitliği buldu. 1-1 Skorda dengeden sonra Taşolukspor, Akörenspor ceza sahasında tehlikeler yarattı. 25’inci dakikada Celalettin’in bir şutu direkte patladı. 31’inci dakikada Akören Belediyespor, İsmail’in şutuyla 2-1 üstünlüğü buldu. İlk yarının son dakikaları oynanırken Rıfat bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 3-1’e taşıyan isim oldu. İlk yarı tam bu skorla bitecek denirken sahneye bir kez daha Rıfat çıktı şık bir gol atarak Akören Belediyespor’u 4-1’lik üstünlüğe taşıdı. Maçın ilk yarısı 4-1 Akören Belediyespor üstünlüğüyle sona erdi.
Akören gol yağmuruna devam etti
İkinci yarıda da Akören Belediyespor gollerine devam etti. Turkuvaz Beyazlı ekip, Taşolukspor kalesinde İsmail’ve Rıfat’la etkili olmaya çalıştı. 63’üncü dakikaya kadar suskun kalan Akören Belediyespor, İsmail’le gollerine devam etti. Bu dakikada İsmail, sol çaprazdan sert bir vuruşla takımını 5-1 öne geçirdi. Aradan 7 dakika geçti İsmail Akören Belediyespor’un gol yağmuruna son noktayı koydu. 6-1. Maçta başka gol sesi çıkmazken Taşoluk Belediyespor-Akören Belediyespor maçını Akören Belediyespor 6-1 gibi net bir skorla kazandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti