Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AKP, MHP üzerine kumar oynuyor”

“AKP, MHP üzerine kumar oynuyor”
“AKP, MHP üzerine kumar oynuyor”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin erken seçimde MHP üzerine kumar oynadığını söyledi

MHP İl Başkanı Raşit Demirel, “Ülke kan gölüne dönmüşken, analar ağlamasın yalanıyla Anadolu’nun kan ağlamasına sebep olanlar, şunu iyi bilsinler ki, aziz milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındadır. Son zamanlarda ülkemizde kargaşaya fırsat verip bu kargaşadan da faydalanmayı düşünen AKP zihniyeti bir şeyi gözden kaçırmaktadır.
MHP, dipdiri ayakta durmaktadır. Baskın seçimle MHP’yi vakumlama düşünceniz boşa çıkacaktır. 46 yıldır temiz mazisi olan MHP, bu oyunları bertaraf edebilecek iradeye sahiptir” dedi.
SEÇİMİN AMACI MHP
SEÇMENİN AKLINI ÇELMEK
Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde oyunların oynandığını kaydeden Demirel, “ MHP üzerinde oynanan oyunlara asla müsamaha edilemeyeceği gibi MHP’ye yönelik kurgulanan sinsi oyunlara karşı da en çetin şekilde mücadele edilecektir. 1 Kasım’da baskın seçim yapmak isteyen zihniyetin düşüncesi çok iyi okunmaktadır. Güneydoğu’da olaylar devam ederken, devlet sokağa henüz hâkim değilken, bu seçim neyin seçimidir? Güneydoğu Anadolu’da sandıklara nasıl hâkim olacaksınız? Sivas’ta bekleyip güneyden ne kadar oy gelirse, onu mu kabul edeceksiniz? AKP’nin planı bellidir. AKP sadece MHP üzerine kumar oynamaktadır.
Güneyde kaybettiği oyu alamayacağı gibi, CHP tabanından zaten oy alamaz. Dolayısıyla bu baskın seçimin amacı, 46 yıldır temiz mazisi ile siyaset yapan Milliyetçi Hareket Partisi seçmenine yönelik bir plandır. AKP, kendisine engel gördüğü MHP’yi siyasi arenadan çıkarmak istemektedir. Amaç, MHP’yi vakumlamaktır. Türkeş soyadı üzerinden MHP’yi itibarsızlaştırmaya çalışmaktır. Şunu iyi bilsinler ki bu amaçlarına asla ulaşamayacaklardır” ifadelerini kullandı.
KURT PUSLU HAVAYI SEVER
MHP İl Başkanı Raşit Demirel, şöyle devam etti:
“Kurt, puslu havayı sever. MHP üzerine oynanan bu oyun ters tepmektedir. Bu plan, parti içerisinde bizlerin birbirimize daha çok sarılmamıza ve kucaklaşmamıza sebep olduğu gibi, ufak tefek kırgınlıkların kalkmasına da fırsat vermiştir.Hemen seçim, ülkeyi sevmemektir” demecine rağmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Haziran’dan bu güne kadar seçimin yenilenmesi yönünde tavır almış, koalisyon çalışmalarında da verdiği demeçlerle Sayın Davutoğlu’na yön vermiştir. Sayın Davutoğlu’nun görevi iadesi ile birlikte anayasa, kural ve teamülleri bir kenara bırakarak, Türkiye Cumhurbaşkanı gibi davranmamıştır.” (Kocatepe Haber Merkezi)