Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AKP, PKK’nın tüm şartlarını kabul etti”

“AKP, PKK’nın tüm şartlarını kabul etti”
“AKP, PKK’nın tüm şartlarını kabul etti”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin terör örgütü PKK’nın tüm taleplerini kabul ettiğini söyledi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Parsak hafta sonu Dazkırı ve Dinar ilçelerini ziyaret etti. Beraberinde İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kadın koordinasyon kurulu üyeleriyle ziyaretlerini gerçekleştiren Parsak, 1 Kasım seçimlerinde MHP’nin iktidara geleceğini ifade etti.
AKP’nin algı oluşturmak için MHP’nin her şeye karşı çıktığı yalanını her yerde söylediğini ifade eden Parsak, “Millet kimin evet ya da hayır dediğini gayet iyi biliyor. AKP sürekli bu konuda algı oluşturmak istedi ama milletimiz inanmıyor. Dolmabahçe Sarayı’nda bebek katilinin 10 maddelik barış teklifini kabul eden AKP, koalisyon görüşmeleri öncesinde MHP’nin 4 maddesini kabul etmemiştir. Oysa bu 4 madde ülkemizin ve milletimizin birliği içindi” dedi.
7 Haziran öncesi ülkemize barış gelecek, analar ağlamayacak diyerek PKK ile masaya oturan AKP’nin seçim sonrası milliyetçi bir söylem içine girdiğini ifade eden Parsak, “Teröristlerle pazarlık yapmayı adet haline getiren AKP şimdi 1 Kasım seçimleri öncesi milliyetçi bir tavır sergiledi. Mevsimlik milliyetçilik yapıyorlar. Seçim sonuçlarına göre renk değiştiriyorlar. Ancak Türk Milleti AKP’nin bu oyanlarını sandıkta bozacaktır” dedi.
ASGARİ ÜCRET SÖZÜ
AKP’nin millete verebileceği hiçbir şeyin olmadığını kaydeden Parsak, “7 Haziran’da MHP’nin seçim vaatlerini millete ve iş adamlarına şikayet eden AKP şimdi asgari ücrete zam yapacağını ifade ediyor. Biz söylediğimizde bunun imkansız olduğunu söylüyordu. Acaba 3 ayda ne değiştide asgari ücrete zam yapmayı düşündüler. AKP tamamen yalan dünyasında yaşıyor. Bu milletin sorunları ancak MHP çözer” dedi.(Kocatepe Haber Merkezi)