Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AKP ülkemizi iflasa sürüklüyor” – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
"AKP ülkemizi iflasa sürüklüyor"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal Ramazan Bayramı’nda da Afyonkarahisar’ı ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Çay İlçesi ile İlçeye bağlı Akkonak, Sandıklı İlçesi ile İlçeye bağlı Akharım, İscehisar İlçesi ile Alanyurt, Doğlat Köyü Bayat İlçesi, Çobanlar İlçesi ile Gebeceler Beldesi’nde 7’den 70’e tüm vatandaşlarla bulaşarak sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayan CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal tüm vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılaştı.
“ARITK TAMAM DİYORUZ”
Gittiği her yerde “Halkın vekili”, “Sessizlerin Sesi”, “Afyonkarahisar’ın Gururu”, “Bizden Biri”, “Cesur Yürek”, “Afyonkarahisar’ın Kızı” gibi sözlerle karşılaşan Milletvekili Köksal’a vatandaşlar, “Burcu hanım kızımızın aslında seçim çalışması yapmasına bile gerek yok. Çünkü o her zaman bizleri ziyaret ederek dertlerimizle dertlenip sorunlarımızın takipçisi olarak çözüme kavuşturulmasında elinden gelen çabayı gösterdi. Diğer siyasiler gibi seçimden seçimine yanımıza gelmedi. Tarlada izi var hasatta yüzü var. Bizi Milletvekili seçildikten sonra yalnız bırakmayan Burcu kızımızı bizlerde 24 Haziran’da yalnız bırakmayacağız. Artık tamam diyoruz.” ifadelerini kullandılar.  
CHP KURULUŞUN VE KURTULUŞUN PARTİSİ
Cumhuriyet Halk Partisi olarak daima halkın yanında yer aldıklarını ve almaya devam edeceklerini kaydeden Milletvekili Köksal, “Milletvekili demek Ankara’da koltukta oturmak demek değil. Koltukta oturan vekil olmadım. Hiçbir zamanda olmayacağım. Yurttaşlarımızın desteği ile 24 Haziran’da iktidara geldiğimizde Türkiye’mizin ve Afyonkarahisar’ımızın tüm sorunlarını çözeceğiz.” dedi.
TÜRKİYE TEK ADAM REJİMİNİN TEHDİDİ ALTINDA
Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Köksal, “Türkiye, bir kırılma noktasında. Türkiye, bugün tarihi bir kararın eşiğinde. Özgür yurttaşlar olarak kardeşçe bir arada mı yaşayacağız? Yoksa özgürlüğünü yitirmiş ve birbirinden uzaklaşmış kalabalıklara mı dönüşeceğiz?” şeklinde konuştu.
Milletvekili Köksal İlçe, belde ve köy ziyaretlerinin ardından Afyonkarahisar merkezde de CHP Afyonkarahisar 2. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Hakan Uyan ile CHP Afyonkarahisar 4. sıra Milletvekili Ramazan Akgöz’le birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  
MERKEZ, İLÇE, BELDE VE KÖYLERDE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
Kanal 3 Televizyonu’nda “Seçime Doğru” programına katılarak CHP’nin projelerini anlatarak ülke gündemini değerlendiren Köksal, Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına da katıldı. Milletvekili Köksal, daha sonra CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programında partililer ve yurttaşlar ile bir araya geldi. Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Köksal, buradaki programın ardından Sandıklı İlçesi’nde düzenlenen bayramlaşma programına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte katıldı.
ERSOY’U TEBRİK ETTİ,
BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Macaristan’da yapılan Avrupa Şampiyonasında Avrupa 5.’ncisi olan Sinanpaşa-Taşoluklu Sporcu Edanur Ersoy’u tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Milletvekili Köksal, tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti