Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akpınar: İntiharların ana nedeni ekonomi

SP Merkez İlçe Başkan

SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, devlet adamının garibanın halinden anladığı zaman itibar
göreceğini, insanların aç halde düşünemeyip, yanlış hareketlere yönelebileceğini söyledi. Akpınar, “Emin olun duyulan intihar haberlerinin de ana nedeni ekonomidir. Nasıl ülkede ekonomik sorun yok diyebiliyorsunuz” dedi

 

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar dün öğlen partide basın toplantısı düzenledi. Akpınar, ülke gündemini değerlendirdi.
“ŞİDDET OLAYLARINDAN ESAS MESELELER KONUŞULAMIYOR”
Son dönemde gazetecilere ve siyasetçilere yönelik saldırıların endişe verici şekilde arttığını dile getiren Akpınar, “Gazetecilerin ve siyasetçilerin hedef gösterilmesi, ne siyaset adamlığına ne devlet adamlığına yakışır. Fikir ve düşünce özgürlüğünün ortadan kaldırılması manasına gelen bu durum ve yaklaşım insanlığa da siyaset adamlığına da yakışmamaktadır. Türkiye’mizin çözülmesi gereken o kadar çok meselesi beklerken, yaşanan şiddet olaylarından ve farklı gündemlerden dolayı artık esas meselelerimiz konuşulamıyor. Bu saldırılara karşı Sayın Cumhurbaşkanı’nın sessizliği bizi şaşırtmaktadır. Yetkililer bu durum karşısında sessiz kalamaz, kalmamalıdır.” dedi.
“TÜRKİYE GIDA FİYATLARI ENFLASYONUNDA BİRİNCİ”
Artan hayat pahalılığı, işsizlik ve evine ekmek götüremeyen vatandaş dramının her geçen gün arttığını dile getiren Akpınar şunları söyledi: “Bir tarafta mutlu bir azınlık, yaşanan bütün bu dramdan ya habersiz kalıyor ya da duymak istemiyor. Rakamlarla oynayarak sorunları gizlemeye çalışsalar da bu durum ancak yatsı vaktine kadar sürer ve sonra her şey ortaya çıkar. Türkiye, gıda fiyatları enflasyonunda yüzde 20,6 ile OECD ülkeleri arasında birinci oldu. Bu konuda birinciliği kimseye kaptırmamak gerçekten büyük başarıdır.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.