Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AKP’nin icraatlarını takipçisi olacağız” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"AKP'nin icraatlarını takipçisi olacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu’yu ziyaret etti. Yılmaz, Afyonkarahisar’a hizmet için gayret sarf edeceklerini vurguladı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, seçim sonrası istişare turu kapsamında Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu’yu ziyaret etti. Yılmaz, Afyonkarahisarlıların milletvekili olduğunu belirterek hizmet konusunda ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydetti. Hizmet yapanların yanında olacağını kay-deden Yılmaz, sivil toplum örgütleriyle temas halinde olacaklarını vurguladı.
Maksat, en iyiye ulaşmak
Yılmaz, “Bir durum değerlendirmesi, fikir alışverişi yapmak için ziyaretlerde bulunuyoruz. Muhalefetteyiz, bize bu kadar destek verildi, biz bu kadar hizmet üretebiliriz demiyoruz. Her şeyin en iyisini, en güzeline ulaşmak için çalışıyoruz. AKP’nin yapmış olduğu icraatların takipçisi olacağız. insanların ümitlerinin boşa çıkmaması lazım. bunun yanında afyon için de ne katkı sağlayabilirsek, ortak akılla, ortak anlayışla, gerçekleşmesi konusunda gayret ortaya koyacağız” dedi.
Güçlü iktidar,
güçlü muhalefet
Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu da Yılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Uslu, “Demokrasimizin gereği güçlü iktidar ve güçlü muhalefet olması gerekiyor. Önümüzdeki süreç de bunu göreceğiz. Tabanda yaşanan sorunlar bu ziyaretlerle ortaya çıkacaktır. Bu ziyaretler, siyasete önemli katkılar sağlayacaktır” diye konuştu. (Kocatepe)