Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKSAM çocuk sanat akademisi tanıtıldı

Bu haberin fotoğrafı yok
AKSAM çocuk sanat akademisi tanıtıldı

AKSAM tarafından çocuklara kültür ve sanat alanında çeşitli dallarda eğitim verecek olan AKSAM Çocuk Sanat Akademisi, akşam yemeği programıyla tanıtıldı

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) faaliyet alanını Çocuk Sanat Akademisi ile genişletiyor. “Küçük Ayaklar Büyük Adımlar” sloganıyla yola çıkan akademide 4-14 yaş arası çocuklara eğitim verilecek.
KÜÇÜK YAŞTA EĞİTİM ÖNEMLİ
Programın başında akademide eğitim gören Haktan Eser Kul yan flüt, İsmail Avcı ise piyano ile dinleti sundular. Katılımcılara sunum yapan Türker Göksel AKSAM’ın tüm faaliyetlerinde öncelikli amacın kaliteli insan yetiştirmek olduğunu belirtti. Göksel şöyle konuştu: “Bizim bir derdimiz var. Yaşadığımız topraklara değer katmak istiyoruz. Bunun için çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren sağlam bir eğitim alması çok önemli. Hata yapmayan insan yoktur. Önemli olan dürüst, ahlaklı ve vatanı için çalışan bireyler olabilmektir.” dedi.
EKSİKLİK GİDERİLDİ
AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, kültürel ve sanatsal anlamda birçok etkinlikte bulunduklarını ifade etti. Dernek Başkanı İbrahim Alimoğlu şöyle konuştu: “İki yılda geldiğimiz noktada arkamıza dönüp baktığımız zaman bir eksiklik var dedik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla ilgili bir çalışma henüz yapmamıştık. Bu eksikliği gidermek adına AKSAM olarak Çocuk Sanat Akademisi kurmaya karar verdik. Akademi ile çocuklarımızın becerilerini bilinçli bir şekilde kullanmalarını sağlayıp onları geleceğin ışıkları haline getirebileceğimize inanıyoruz.” Tanıtım yemeğine; İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, AKÜ GSF Devlet Konservatuarı Müdürü Uğur Türkmen, AKÜ Afyon MYO Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel ve çeşitli okullardan eğitimciler katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti