Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ, 8 temel hedef belirledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü
AKÜ, 8 temel hedef belirledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, üniversitenin 8 temel hedefte ilerlediğini belirtti. Akademisyenler ve Üniversite yönetimi olarak bu temel 8 hedef doğrultusunda projeler ürettiklerini kaydeden Rektör Solak, “İlk hedefimiz, üniversitemiz bünyesinde sürdürülen ulusal ve uluslararası akreditasyon çalışmalarının hızlandırılmasıdır. Buna bağlı olarak üniversitemizin eğitim-öğretim alanında uluslararasılaşma faaliyetlerine hız vereceğiz” dedi.
TERMAL SAĞLIK ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK
AKÜ’nün termal alanda da önemli çalışmalara imza attığını hatırlatan Solak, “Termal Sağlık Turizmi’ne yönelik sektörle afilasyon ve işbirliği çalışmalarının en üst düzeyde desteklenmesi ve akademik araştırmaların artırılmasının yanı sıra bölgenin jeotermal kapasitesinin geliştirilmesine yönelik akademik faaliyetlere ve uygulamalara destek verilmesi de Afyonkarahisar için yapacaklarımız arasındadır” ifadelerini kullandı.
AKÜ MERKEZLİ
KONGRE MERKEZİ
AKÜ’nün diğer hedefleri şöyle belirlendi:
-Hayvancılık ve gıda alanında yerel endüstriyel gıda ürünlerine yönelik yeni ürün denemeleri ve fonksiyonel gıda ürün üretiminin desteklenmesi.
-Bölge ve ülkenin sahip olduğu endemik özellikli tıbbi ve aromatik bitkilerin ülke ekonomisine kazandırılmasına her düzeyde destek sunmak,
-Yenilenebilir enerji kaynaklarıyla ilgili proje ve akademik çalışmalara destek vermek.
-Afyonkarahisar’ın, Afyon Kocatepe Üniversitesi merkezli bir kongre merkezi hâline getirilmesi. >> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti